Entertainment

Een nieuwe bekende vriend voor Monica Geuze: ‘Zoenend gespot’

Monica Geuze is op dit moment niet op zoek naar een nieuwe liefde, maar toch is zij dit weekend zoenend gespot met een andere man. En deze man is zeker geen onbekende. Dat deelt Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Stories.

Einde relatie Monica Geuze

In het begin van het jaar maakte Monica bekend in haar vlog dat het uit is tussen haar en Robbert Kroese. De twee waren sinds 2020 samen. Al lange tijd waren er geruchten dat er scheurtjes in de relatie zouden ontstaan, Robbert zou Monica hebben bedrogen. Eerst ontkende Monica dit, maar niet veel later was er toch een relatie breuk.

Monica Geuze zoenend gespot

Voor Monica was de breuk zwaar. Voor de camera’s van RTL Boulevard zei ze dat ze ‘absoluut niet op zoek is naar een nieuwe liefde.’ Maar toch is zij dit weekend zoenend gespot, dat deelt onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op haar Instagram.

Yvonne deelt dat Monica het afgelopen weekend samen is gespot met Rijk Hofman bij Holland Zingt Hazes! Ze waren aan het zoenen. Dit is niet de eerste keer, want de twee waren vorige week ook al zoenend gespot in de Chicago Social Club in Amsterdam en eerder ook in het Vondelpark. Yvonne zegt: “Ze maken er dus niet echt een geheim van dat ze elkaar leuk vinden! Zouden ze verliefd zijn? Lijkt me wel een leuk stel.”

Wie weet zijn Monica en Rijk binnenkort een koppel? Vind jij ze bij elkaar passen?