Emma Heesters

Emma Heesters is geboren op 8 januari 1996. Ze staat bekend als een Nederlandse zangeres en tv-persoonlijkheid. Ze is vooral bekend van het maken van covers van populaire liedjes op YouTube.

Emma Heesters

Emma Heesters is niet meer weg te denken uit de wereld van Nederlandse muziek. Haar stem is natuurlijk prachtig, en zo is ze regelmatig op het podium van verschillende concerten te vinden. Voor zo'n jonge leeftijd heeft ze een aardig goedlopende carrière weten op te bouwen.

Vermogen

Alle deelnames aan concerten brengen natuurlijk, aanzienlijke inkomsten met zich mee. Zo vraagt Emma een bizar hoog bedrag voor een halfuurtje optreden. Ze vraagt zo'n 10.000 euro om 30 minuten op je feestje te staan! Als je bedenkt hoeveel concerten ze elke zomer heeft, kun je je voorstellen dat dit aardig wat geld kan opleveren. Daarnaast rijdt Emma een onbetaalbare auto, tenminste voor haar natuurlijk niet. Ze heeft een auto van 150.000 gekocht, namelijk een sportieve Maserati Ghibli Modena S. Het totale vermogen van Emma is niet helemaal bekend. Zo is het nog onduidelijk wat haar inkomen is als influencer met sponsordeals. Dit kan alleen maar oplopen dus!

Woning

Emma heeft, samen met haar vriend Wesley, een luxe appartement in Amsterdam gekocht. Dit hebben ze met hun eigen geld afbetaald. En dat voor een bedrag van 1.119.000 euro! De woning bestaat heeft een oppervlakte van 185 vierkante meter. Daarnaast heeft het appartement drie slaapkamers en twee badkamers

Partner

Emma was een hele tijd samen met voetballer Wesley van der Hoedt. Er verschenen talloze berichten over het ontrouwe gedrag van Wesley. Hij zou verschillende vrouwen expliciete berichten hebben gestuurd, terwijl hij nog een relatie had met Emma. Beiden hebben hier nooit op gereageerd en Emma deed alsof er niets aan de hand was. Op een gegeven moment is de relatie toch stuk gelopen, maar kwam Wesley met het nieuws dat zijn privégegevens waren verspreid. Hierdoor zouden mensen onder zijn naam, de berichten naar vrouwen hebben verstuurd. Inmiddels zijn ze weer een stelletje!

Vroeger

Emma heeft bekendheid verworven via haar YouTube kanaal, hier begon ze met het uploaden van covers van andere nummers. Haar carrière begon met optredens in voorprogramma's, waar het publiek haar als artiest heeft zien groeien. Emma heeft aan heel wat programma's meegedaan, zo kennen de meeste mensen haar van het programma Beste Zangers. Hierna heeft ze meegedaan aan programma's zoals: I Can See Your Voice, Jachtseizoen en was ze de Spaanse krokodil in The Masked Singer. Tijdens de coronapandemie maakte Emma deel uit van The Streamers, een groep bekende zangers, waaronder Simon Keizer en Maan, die gratis livestream-concerten gaven.