BN'ers

Emma Heesters

Emma Heesters is geboren op 8 januari 1996. Ze staat bekend als een Nederlandse zangeres en tv-persoonlijkheid. Ze is vooral bekend van het maken van covers van populaire liedjes op YouTube.

Bekend geworden

Onder toezicht van haar moeder oefent Emma Heesters al sinds jongs af aan met haar muziek. Nadat ze haar opleiding had afgerond, begon ze met het consequent uploaden van covers op YouTube. Anno 2022 heeft ze nu meer dan 5,77 miljoen abonnees op haar kanaal.

Echter werd ze in 2016 pas ontdekt door een Engelse muziekmanager Taylor Jones. Ze tekende een managementdeal bij The Hello Group en later bij Republic Record, Eddie O Entertainment en Universal Music Holland.

Ze deed op televisie mee aan verschillende programma’s zoals: Beste Zangers en I Can See Your Voice. Ook nam ze deel in de webserie Jachtseizoen van StukTV.

Privéleven

Over de vorige vriendjes van Emma Heesters weten we niet zoveel, maar op dit moment heeft ze een relatie met Wesley Hoedt. Ze hebben sinds 2020 een relatie en ze wonen samen met de twee kinderen die hij uit een vorige relatie heeft. Hij is een Nederlandse voetballer en speelt op dit moment voor RSC Anderlecht in België. Ondanks dat de twee heel gelukkig lijken met elkaar, en dat vast ook zullen zijn, zijn er toch wat geruchten rond gegaan over de relatie van het stel.

Grootste schandalen

Er gingen de afgelopen tijd wat geruchten rond over Emma Heesters en Wesley Hoedt. Volgens verschillende roddelkanalen zou hij namelijk niet helemaal trouw zijn aan haar en zouden de twee relatieproblemen hebben. Hij zou met verschillende dames regelmatig contact opnemen via social media.

Emma Heesters reageerde later op de geruchten en liet weten dat het hier alleen maar zou gaan om roddels. De twee zouden zich hier niet mee bezig houden en ze zouden voornamelijk veel tijd voor elkaar hebben naast hun drukken levens.