Entertainment

Esmee Cox is gespot op date met deze Love Island winnaar

Cas Hooijer en Esmee Cox van Love Island zijn samen gespot in een restaurant. Dit deelt Juicechannel op hun Instagram Stories.

Esmee Cox en Cas Hooijer samen in een restaurant

Esmee Cox heeft een paar foto’s geplaatst op haar Instagram. In de laatste foto zien wij dat ze lekker aan het dineren is. Dit doet zij niet alleen, maar iemand vergezelt haar. En dit is geen onbekende! Juicechannel meldt dat zij is gespot met een andere deelnemer uit het vorige seizoen van Love Island, namelijk Cas Hooijer! Juicechannel deelt: “@esmeecox heeft zojuist een foto gepost van een restaurant waar ze afgelopen weekend was. En weet je met wie ze daar gezellig zat, @cas.hooijer. De twee zijn samen gespot door een bron van ons.” Zouden de twee aan het daten zijn?

Love Island

De twee deden allebei mee aan Love Island, maar wel een ander seizoen. Cas won het vorige seizoen samen met Jotti Verbruggen. Ze hadden het geld én liefde gevonden. Alleen wilde deze liefde geen stand houden. Vorig jaar werd bekend dat Cas vreemd zou gaan en met andere meiden wilde afspreken. Dit zorgde voor een relatiebreuk tussen de twee. Tijdens de Love Island Reunion zagen ze elkaar weer en Jotti confronteerde hem met zijn overspel. Cas wist niet zo goed wat hij hier op moest zeggen en ze kwamen er dan ook niet uit. Esmee Cox deed 2 jaar geleden mee aan Love Island en kreeg een relatie met Job Stevens. Zij won ook het programma met hem, maar ook deze liefde wilde geen stand houden en deze relatie strandde ook. Misschien hebben winnaars Esmee en Cas elkaar nu gevonden?

Juicechannel deelt dat Jotti het zelf ook meekregen dat er een etentje was tussen Esmee en Cas en heeft Esmee nu ontvolgd. Het blijkt dat de twee ook vriendinnen waren van elkaar en dat dit achter de rug van Jotti gebeurde. Oei…

Esmee Cox is gespot op date met deze Love Island winnaar