Entertainment

Zijn de foto’s van Nicol Kremers in de Playboy gefotoshopt?

nicol kremers foto's playboy fotoshop

Nicol Kremers is voor de septembereditie van de Playboy uit de kleren gegaan. Er is veel opspraak geweest over de ex-vriendin van Peter Gillis naar aanleiding van de fotoshoot. Johan Derksen sluit niet uit dat de foto's van Nicol zijn gefotoshopt.

Nicol Kremers in de Playboy

Nicol Kremers staat deze maand in de Playboy en ziet dit als ‘een hele eer’. “Playboy brengt vrouwen uit de kleren op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend”, vertelt ze. “Ik ben er trots op dat ik een keer deel mag uitmaken van die formule.”

Naakt poseren is voor Nicol geen onbekend terrein, ze doet het namelijk dagelijks. Ze plaatst regelmatig pikante kiekjes op verschillende pikante platformen en gooit er zo nu en dan ook wel een aantal op haar Instagram. “Ik ben natuurlijk wel wat gewend op dit gebied”, zegt ze. “Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders.” 

Ordinaire del

In het programma Vandaag Inside is de shoot ook niet onopgemerkt gebleven. Johan Derksen heeft een duidelijke mening over de ex-vriendin van Peter. “Ik vond haar op televisie een ordinaire del”, zegt Johan. “Ze hebben haar nu zo geschminkt en misschien wel gefotoshopt dat haar hoofd er nu veel eleganter uit dan dat ze daadwerkelijk is. Er staat gewoon een mooie vrouw met nepborsten en een prachtig figuur.” Volgens hem is het een verdienmodel voor Nicol geworden.

Ook Miljuschka Witzenhausen reageert op de shoot van Nicol. Volgens Miljuschka is het een mega publiciteitsstunt en ze is nogal onder de indruk van het salaris dat Nicol inmiddels verdient met haar carrière. “Ze zegt zelf dat ze nergens werd aangenomen als ze had gesolliciteerd, omdat ze het Peter Gillis-imago aan zich heeft plakken. Ik denk dat dit een makkelijkere weg is om je geld te verdienen. Ieder zijn ding toch”, zegt Miljuschka.