Gaby Blaaser Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is geboren op 7 juni 1986 in onze hoofdstad Amsterdam. Ze staat bekend als model, presentatrice, actrice en natuurlijk als voorheen The Bachelorette.

Bekend geworden

De carrière van Gaby Blaaser begon in 2006 toen ze tien zien was in de soap ‘Onderweg naar Morgen’. Maar ze werd pas écht bekend bij het Nederlandse publiek toen ze vanaf 2007 tot 2010 de rol van Jolé van Haagendoorn in de populaire serie Spangas.

In 2013 nam Gaby Blaaser deel aan Sterren Dansen op het ijs. Net zoals veel Nederlandse acteurs speelde ook Gaby een rolletje in Goede tijden, Slechte tijden. Ook nam ze in 2016 deel aan Expeditie Robinson.

In 2020 besloot Gaby dat het tijd was voor echte liefde, dus ze besloot mee te doen aan The Bachelorette.

Privéleven

Gaby Blaaser heeft enkele jaren een relatie gehad met Jim Bakkum, maar dit is ook alweer erg lang geleden. Ze ging in The Bachelorette op zoek naar de ware liefde en dat leek ook zeker te lukken. Gaby en winnaar Joey leken helemaal in de wolken. Maar eenmaal in de wolken, oftewel het vliegtuig, wist Gaby al dat het niks ging worden. Ze zag hem meer als een soort van vakantieliefde, dus die ware liefde zat er via het programma ook niet in. Ook was Gaby aan het daten met een verleider van Temptation Island Jaimy.

Ondertussen is Gaby wel weer gelukkig in de liefde, ze werden al een aantal keer samen gespot maar nu heeft ze het wel weer bevestigd. Zijn naam is Robin Wasverzachter. De hebben onlangs bekend gemaakt in verwachting te zijn van hun eerste kindje

Grootste schandalen

Over Gaby Blaaser is altijd wat te vertellen. Mensen praten regelmatig over de pikante kiekjes die ze op Instagram plaatst. Ooit maakte ze content voor mensen met een voetfetisj en natuurlijk over haar liefdesleven wordt van alles gespeculeerd. De roddel ging zelfs een tijdje rond dat Gaby Blaaser het wel eens gezellig zou kunnen hebben gehad met Bachelorette-presentator Rick Brandsteder, maar of we dat nou moeten geloven.

Dit vind je misschien ook leuk