Entertainment

Woede uitbarsting Douwe Bob: ‘Theater kort en klein geslagen’

Het ziet ernaar uit dat Douwe Bob losse handjes heeft, zo zou hij zijn los gegaan tijdens een optreden. "Hij heeft de keuken van het theater kort en klein geslagen, uit frustratie.

Douwe Bob alles kapot geslagen

Douwe Bob leek het rock -‘n roll-leven wel heel letterlijk te nemen. Hij probeert deze tijd voorgoed vaarwel te zeggen, maar zo nu en dan deelt Yvonne Coldeweijer weer een spraakmakend verhaal over deze rockster. Dit keer over het Foyer-theater in Vlaardingen, hier zou Douwe Bob in 2019 alles kapot geslagen hebben. Zo deelt onze roddelkoningin: “Hij was gaan eten in de stad voor zijn optreden, waar de alcohol rijkelijk heeft gevloeid. Ook stonden op het podium flessen drank, die tijdens het optreden genuttigd werden. “

‘Keukenblad moest vervangen worden’

Douwe vroeg aan het publiek welke nummers ze wilden horen. “Het publiek gaf nummers door, maar Douwe Bob was het er helemaal niet mee eens en werd geïrriteerd. En dit ging blijkbaar van kwaad tot erger.” Zo zong hij wel de nummers, maar zou hij opeens van het ene op het andere moment het podium af zijn gegaan. Ze gaat verder:“Daarna heeft hij dus de hele artiestenfoyer en keuken van het theater kort en klein geslagen, uit frustratie.” Douwe zou heel wat schade hebben veroorzaakt. “Het hele keukenblok moest vervangen worden en de koelkast ook. Achteraf heeft hij gelukkig de schade wel vergoed.”

Slippertje

Op dit moment is de zanger in Suriname voor opnames voor tv-programma, maar hier zou hij het gezellig hebben gehad met een andere dame. Douwe is samen met Anouk, een van zijn baby momma’s én zijn verloofde met wie hij zoontje Elias heeft.

 

Bron: Instagram: @lifeofyvonne