Entertainment

Glennis Grace in tranen door supermarktrel: ‘Ben veel mensen kwijtgeraakt’

glennis grace tranen incident jumbo

Glennis Grace was te gast in het programma Open Casa waar natuurlijk ook gesproken werd over het incident bij de Jumbo. De zangeres werd erg emotioneel.

Het incident bij de Jumbo

We weten allemaal over het incident dat heeft plaatsgevonden bij de Jumbo waar Glennis Grace onderdeel van was. Hier heeft ze uiteindelijk ook haar straf voor ontvangen. Ze kreeg een taakstraf van 200 uur die ze inmiddels ook afgerond heeft. Ze vertelt in het programma Open Casa ook over het incident zelf. “Ik ben moeder en ik kan je één ding vertellen over het moederschap: dat is gewoon een heel gevaarlijke liefde die je hebt. Die emoties die daarbij vrijkomen zijn gewoon super heftig, helemaal als er zoiets gebeurt bij je kind.”

Glennis Grace barst in tranen uit

Glennis Grace barst in de aflevering van Open Casa in tranen uit door een vraag van Robbert Rodenburg. Hij is benieuwd wat haar het meest geraakt heeft aan het hele incident. Hierbij twijfelt Glennis tussen twee verschillende dingen. Ze heeft aan dat ze veel mensen is verloren door het gehele incident en dat ze haar werk als zangeres niet meer goed uit kan voeren.

Ondanks dat ze aangeeft niet tussen die twee te kunnen kiezen, lijkt het erop dat ze het voornamelijk heel erg vindt dat ze haar werk niet meer goed kan doen. Ze geeft namelijk aan dat ze haar werk ‘ademt’, dus ze heeft het idee dat ze niet meer kan ademen als ze niet kan werken.

Wat de zangeres nu vooral wil is het achter haar laten en doorgaan met haar leven. “Maar ik moet ook door, snap je. En dit mag niet mijn verhaal blijven”, vertelt ze. “Dat wil ik niet. Dus ik hoop dat een tweede kans mij is gegund. Ik wil gewoon weer doen wat ik het allerbest kan, dat is mensen vermaken met mijn stem en mijn optredens.”

Bekijk de aflevering van Open Casa hieronder:

Watch on YouTube