Entertainment

Hebben Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver een relatie?

Wat je op het internet plaatst, gaat er nooit meer vanaf. Ook Nicolette Kluijver heeft dit gisteren ervaren. Zij plaatste ‘per ongeluk’ een intieme foto van zichzelf samen met Rick Brandsteder, maar verwijderde deze snel. Maar gelukkig, of helaas voor hen, hebben ook wij deze foto gewoon gezien.

De geruchten rondom Rick en Nicolette

Er gaan al langere tijd geruchten rond over een mogelijke relatie tussen Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Er verschenen de afgelopen tijd regelmatig beelden van de twee waarop ze intiem te zien zijn.

In september deelde Nicolette al een video van haar en Rick. Zij vierde haar verjaardag en Expeditie Robinson-collega Rick Brandsteder was van de partij. Een gezellig avond leek het te zijn, zó gezellig dat de twee elkaar een zoen gaven. Haar collega’s waren erbij en ze gaven elkaar een zoen op de mond, dit is gefilmd. Toch leek het voor Rick niet geheel ongewoon, want hij reageerde niet verbaasd, zal hij dit niet al vaker hebben meegemaakt?

Nicolette bevestigt de geruchten

De vorige zoen die de twee deelden met elkaar was op de verjaardag van Nicolette. Je kunt het dan nog zien als ‘een verjaardagszoen’. Maar Nicolette lijkt de geruchten nu te bevestigen. Ze plaatste gisteren een intieme foto met Rick waarop ze verliefd naar elkaar keken, de tekst luidde als volgt: “En ik ben niet eens jarig”. Schijnbaar was het niet de bedoeling dat dit naar buiten kwam, want de foto werd door Nicolette snel verwijderd. Maar helaas: de intieme foto werd al snel opgepakt. Zal er dan toch een romance opgebloeid zijn tijdens de opnames van Expeditie Robinson?

Onder de bovenstaande foto plaatsen ze nog #friends, maar net zoals vele volgers geloven wij er ook niks van.

Zie hieronder de zoen van de eerdere video en de intieme foto:

Hebben Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver een relatie?