BN'ers

Hoe gaat het nu met Niek uit de Bachelorette?

Niek Marijnissen is bekend geworden door zijn deelname aan de Bachelorette. Hij probeerde in het eerste Nederlandse seizoen het hart van Bachelorette Gaby Blaaser te veroveren. Later heeft die ook meegedaan aan het programma Like Me, I’m Famous. We zien nog veel van Niek op Instagram verschijnen, maar hoe zou het met hem gaan?

Wie is Niek Marijnissen

Niek Marijnissen heeft meegedaan aan het eerste Nederlandse seizoen van de Bachelorette. Hij stond samen met Joey in de finale en had bijna het hart van Gaby Blaaser weten te veroveren. Helaas ging Niek er met de tweede plek vandoor en zonder liefde. Maar niet getreurd voor Niek, want zijn deelname heeft ervoor gezorgd dat hij een echte realityster geworden is. Later heeft hij meegedaan aan het programma Like Me, I’m Famous. Hij heeft flink genoten van het programma, ook al was zijn deelname maar van korte duur. Hij lag namelijk als eerste uit het programma. Niek is op dit moment nog erg actief op zijn sociale media en neemt zijn volgers mee in zijn leven.

Flesje poppen 

Dat Niek van een glaasje bubbels en zijn haar hield, was nu niet meer te missen. Hij richten zijn eigen website op die Niek Marijnissen heet waaronder hij twee merken heeft, C’est Niek en Flesje Poppen. Op zijn website verkoopt hij onder het merk C’est Niek allemaal verschillende haarproducten, hij heeft ze helemaal op eigen voorkeur laten maken. Dat Niek vaak bezig is met zijn haar, konden we in de Bachelorette al wel zien, wat dat betreft past het perfect bij hem. Hij heeft dus ook nog een ander merk op de website staan, namelijk Flesje poppen. Hier verkoopt hij zijn eigen champagne. Een echt zakenmannetje is Niek geworden dus.

Liefdes leven 

Hoe wel Niek niet de liefde heeft gevonden bij Gaby Blaaser, is het hem toch gelukt om zijn liefde aan de haak te slaan. Hij heeft zijn liefde gevonden in oud Islander Joan Pronk. Joan deed mee aan het programma Love Island Nederland. Ze verliet het eiland samen met Mert, maar naar een jaar samen te zijn geweest liep het helaas ten einde. Niet helaas voor Niek want die is nu dolgelukkig met Joan. Op Instagram posten ze schattige foto’s en video’s waar te zien is dat ze nog helemaal verliefd zijn.