Entertainment

Igone de Jongh over statement Thijs Römer: ‘Had ik niet moeten doen’

Igone de Jongh heeft achteraf spijt dat ze haar breuk met Thijs Römer bekend maakte op haar Instagram. "Dat had ik niet moeten doen." In het programma The Friday Move vertelt ze hier verder over.

Einde relatie Thijs Römer en Igone de Jongh

Afgelopen november werd bekend gemaakt door het Openbaar Ministerie dat Thijs strafrechtelijk wordt vervolgd voor de zedenmisdrijven waarbij het om minderjarigen gaat tussen de veertien en zestien jaar. Zijn vrouw Igone stond achter hem, maar liet toch in januari weten dat ze een einde heeft gemaakt aan haar relatie met Thijs. In die tijd schreef ze hierover: “Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdes relatie met Thijs te beëindigen.”

‘Van fouten kun je leren’

Wilfred Genee vraagt aan Igone hoe het met haar gaat als ze te gast is in het BNR-programma The Friday Move. Zo begint hij hierover: “Ik moet je die vragen stellen en aan de andere kant denk ik: waarom moet ik die vragen eigenlijk aan je stellen? Over je privéleven. Maar het komt omdat je zelf ook dingen op Instagram zet en het in interviews aangeeft. Waarom is het zo dat je als bekende Nederlander opeens verantwoording moet afleggen? “  Igone legt uit dat ze op dat moment voelde dat ze het moest zeggen, want dan kon dit op haar manier in eigen woorden. “En inderdaad, wat je zegt: heb je verantwoordelijkheid af te leggen? Nee, in principe denk ik niet. Aan de andere kant wordt het je niet altijd heel makkelijk gemaakt.” Uiteindelijk heeft ze wel spijt dat ze dit heeft gedeeld op Instagram. “Achteraf had ik dat niet moeten doen. Laat ik het zo zeggen. En ik geef je gelijk dat ik had moeten denken: zoek het allemaal maar uit. Daar heb ik dan van geleerd. Van fouten kun je leren, toch?

Goed met elkaar

Ondanks alles kunnen Igone en Thijs nog goed met elkaar omgaan. Dat was te zien tijdens de verjaardag van Sammie, de dochter van Katja Schuurman en Thijs. Toen was er zelfs nog een gezellig kiekje te zien van Igone, Thijs, en Katja samen.

 

 

View post on Instagram
 

Bron: Instagram: igonedejongh