Entertainment

Igone de Jongh verbreekt relatie met Thijs Römer: ‘Ik ga alleen verder’

igone de jongh thijs romer uit elkaar

Igone de Jongh heeft een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat ze haar relatie met Thijs Römer heeft verbroken.

Relatie Igone de Jongh en Thijs Römer

Waar het eerst een perfecte relatie leek, is er nu ontzettend veel aan het licht gekomen waardoor de relatie van Igone de Jongh en Thijs Römer – opnieuw – gestrand is.

Igone deelde in januari al een bericht op Instagram waarin ze de breuk met Thijs bevestigde. “Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen.” Een maand later vond er een hereniging plaats, samen met Katja Schuurman. Of de twee op dit moment weer bij elkaar waren, is niet bekend.

In juni, net voor de zitting van Thijs Römer, vertelde Igone in het programma The Friday Move dat ze spijt had van het bekend maken van de breuk met Thijs op Instagram. “Achteraf had ik dat niet moeten doen. Laat ik het zo zeggen. En ik geef je gelijk dat ik had moeten denken: zoek het allemaal maar uit. Daar heb ik dan van geleerd. Van fouten kun je leren, toch?” 

Na de rechtszaak en uitspraak van Thijs Römer heeft Igone eigenlijk niets van zich laten horen. Maar Yvonne Coldeweijer deelde in augustus een bericht waarin er duidelijk werd gemaakt hoe Igone dacht over Thijs. “Ze is natuurlijk gekwetst, maar inmiddels ook woedend en wil per se deze maand nog de scheidingspapieren tekenen.”

Igone verbreekt relatie met Thijs

Igone heeft nu voor het eerst weer iets van zich laten horen en dat is een heel duidelijk statement. Waar ze eerder nog spijt had van het bekend maken van de breuk op Instagram, doet ze het nu opnieuw. “Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achtersta en die ver van mijn normen en waarden liggen”, schreef ze op Instagram. “Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan.”

Wij wensen Igone ontzettend veel sterkte is deze moeilijke tijd.