BN'ers

Is de stem van Diva uit Echte Meisjes in de Jungle echt?

Een vraag die waarschijnlijk vele van jullie wel eens in je hoofd hebben gehad bij het kijken van een programma. Diva heeft een zeer herkenbare stem omdat die namelijk erg hoog is. Veel mensen vragen zich af of dit wel haar echt eigen stem is, wij waren ook wel benieuwd en gaan het je vertellen.

Wie is Diva

Diva is bekend geworden door haar deelname aan de Bachelor. Ze probeerde in het eerste seizoen van het programma het hart van Tony Junior te veroveren. Het is Diva niet gelukt om zijn hart te veroveren, want het leek erop dat Tony de relatie meer als een vriendschap zag met de Diva. Dit was nog maar het begin voor Diva haar televisie carrière. Vorig jaar besloot ze mee te doen aan seizoen vier van het Echte Meisjes uit de Jungle. In dit programma worden er 12 meiden ‘losgelaten’ in de jungle. Ze moeten hun luxe leventje in Nederland achterlaten voor het minimale wat de jungle te bieden heeft.

De meiden strijden uiteindelijk allemaal om de titel ‘Echt meisje uit de jungle’ en kunnen de geldprijs winnen die ze bij elkaar hebben gespeeld tijdens het spel. Het was voor sommige wellicht een grote verrassing, maar ze wist het tot de laatste twee te schoppen. In de finale was te zien hoe Diva het opnam tegen Kelly, helaas voor Diva ging Kelly er met de titel en het geld vandoor. Kijkers hebben in beide programma’s opgemerkt dat Diva een zeer bijzondere en hoge stem heeft. Zou deze stem echt zijn?

Is de stem van Diva echt

Je zou het misschien niet geloven, maar ja de stem van Diva is helemaal echt. Ze vindt het zelf ook niet altijd even fijn en krijgt er regelmatig reacties op van mensen. “Bachelor kijkers, ik krijg nu al veel opmerkingen over hoe kut mijn stem is… Persoonlijk vind ik dat ik klink als een Teletubbie die aan de crack zit dus ik snap helemaal waar die opmerkingen vandaan komen”, reageerde ze zelf na haar deelname aan de Bachelor.