BN'ers

Jaimie Vaes en Estelle kunnen zich weer niet gedragen: ‘Sneeuwprinsesjes’

Chris Brown is in het land voor enkele optredens en dat heeft Nederland geweten ook. Voor Jaimie Vaes en Estelle Cruijff was het ook geen geheim dat hij in het land was en bezochten zijn tweede concert. Een volger van het kanaal Juicechannel heeft de twee bij het concert gespot en ze zouden zich niet zo netjes hebben gedragen.

Estelle Cruijff en Jaimie Vaes 

Estelle Cruijf kun je kennen als actrice, presentatrice, model en modeontwerpster. Estelle is de dochter van Henny Cruijff, de broer van voetbal lengend Johan Cruijff. Ze is bekend geworden door onder meer haar huwelijk. Ze trouwde in 2000 op 21-jarige leeftijd met Ruud Gullit en hebben samen twee kindjes gekregen. Estelle is 44 jaar oud, maar lijkt nog steeds volop van een drankje te kunnen genieten. Haar goeie vriendin Jaimie Vaes kun je kennen van haar ex-vriend Jorik oftewel Lil’ Kleine die de laatste tijd veel ophef hebben gehad. Jaimie zou mishandeld zijn door haar inmiddels ex. Samen hebben ze wel een zoontje op de wereld gezet genaamd, lio. Jamie is 34 jaar oud, maar is ook niet vies van een drankje. Dit was te zien op het concert van Chris Brown waar de vrouwen samen naar toe gegaan zijn. Ze leken niet meer helemaal door te hebben dat ze bekend waren en zouden hun flink hebben misdragen.

Niet netjes gedragen

De dames zijn tijdens het concert op stoelen gaat zitten, die ze zelf helemaal niet gereserveerd hadden. Schijnbaar konden ze het concert niet goed zien als ze op hun eigen geboekte plaatsen zouden zitten. Toen ze eenmaal op de stoelen zaten, die niet van hun waren, wilde ze er ook niet meer weg. Ze bleven volhouden dat ze deze plaatsen zelf geboekt had. Ze zijn uiteindelijk weggestuurd van de stoelen, maar het leek niet alsof ze hiervan geleerd hadden want ze probeerde het bij andere gewoon weer opnieuw. De tweede keer zijn ze gelukkig voor Estelle en Jamie wel zelf weg gegaan, omdat ze wisten dat ze weer weggestuurd zouden worden, stuurde een volger van Juicechannel.