Entertainment

Jake Paul over toekomstplannen met Jutta Leerdam: ‘Gaan trouwen’

Jake Paul trouwplannen Jutta Leerdam

Jake Paul was afgelopen weekend voor het eerst bij een schaatswedstrijd van zijn vriendin Jutta Leerdam. De twee hebben sinds april een relatie, maar Jake heeft nu al grootse toekomstplannen.

Relatie Jutta Leerdam en Jake Paul

In april dit jaar maakten Jutta Leerdam en Jake Paul bekend dat ze een relatie hebben. In het begin probeerden ze de liefde voor elkaar geheim te houden, maar al snel ontdekte de paparazzi hun romantische band. Jake is nog woonachtig in Amerika en beoefend, net als Jutta, topsport. Hierdoor krijgen de twee niet vaak de gelegenheid om elkaar persoonlijk te zien.

Ondanks dat Jutta en Jake zielsgelukkig zijn met elkaar, wordt de schaatsster gezegd dat zij op moet passen voor haar carrière en deze niet moet vergooien voor de liefde.  Ze is momenteel hard aan het trainen voor de grote wedstrijden die in de winter plaats zullen gaan vinden. “Dan hoor je niet geregeld naar Amerika te vliegen om bij Jake Paul te zijn”, vertelt sportmarketeer Chris Woerts in Story“Daar heeft ze misschien wel gesport, maar wel haar focus verloren. Er is daar te veel afleiding.”

Jutta mag volgens hem echt niet haar focus verliezen, anders gaat het alleen nog maar erger worden voor haar. Het zal Jake Paul zijn die daar dan de schuld van gaat krijgen. “Zo simpel is het. Als Jutta deze winter haar eerste wedstrijd verliest, dan heb je de poppen aan het dansen en is het lastig om het tij te keren.”

Support vanaf de zijlijn

De schaatsster maakt zich geen zorgen dat de relatie met Jake haar carrière in de weg staat. Afgelopen zaterdag heeft hij zelfs voor het eerst een officiële schaatswedstrijd van Jutta bijgewoond. Op sociale media deelt Jake beelden op zijn bedrijfsaccount Betr, waarop te zien is dat de YouTuber de exacte tijd van Jutta wist te voorspellen op de 500 meter. “37,5”, zei hij voor de start van de race. Ze reed uiteindelijk een tijd van 37,53 en werd daarmee tweede.

Jake zat als trotse supporter, en vriend, op de tribune naast de ouders van Jutta. Toen ze klaar was met de race, haastte ze zich maar haar vriend en ouders.

Trouwplannen

Vorige week deelde Jutta op Instagram foto’s waarop te zien is dat ze met Jake aan het wandelen is in het bos. De twee hebben hun liefde voor elkaar sindsdien officieel bevestigd: ze hebben namelijk hun initialen gegraveerd in een boom.

Toch is dat voor Jake nog niet genoeg. In een interview met Shownieuws deed Jake een bijzondere onthulling. Toen hij naar zijn toekomstplannen met Jutta werd gevraagd, antwoordde hij: “Om te gaan trouwen.”

Wanneer de twee gaan trouwen? Dat weet Jake nog niet.

Beeld: Instagram @juttaleerdam