Janice Blok

Janice Blok is geboren op 12 oktober 1991 in Rotterdam. Ondanks dat ze hard werkt aan haar carrière wordt ze nog steeds gezien als 'de ex-vriendin van..' Donny Roelvink.

Bekend geworden

Janice Blok is jarenlang aan het timmeren aan de weg als zangeres en influencer. Ze deed tot twee keer toe mee aan X-Factor en onderhoud haar Instagram. Dit doet ze door middel van leuke foto's en grappige video's. Echter kreeg haar bekendheid een dikke boost
op het moment dat ze een relatie kreeg met Donny Roelvink. Sindsdien stond ze bekend als 'de vriendin van..' Donny Roelvink. Sinds de break-up probeert ze van die titel af te komen.

Privéleven

Het privéleven van Janice Blok is flink naar buiten gebracht door de roddelkanalen op Instagram. In 2019 kreeg de influencer een relatie met Donny Roelvink en ze leken een perfect koppel te zijn. Echter liep het in 2021 toch stuk. De roddels gingen al voor langere tijd rond, maar het koppel hield zich stil over de breuk. Uiteindelijk kwamen ze na een tijdje naar buiten met het bericht dat ze uit elkaar zijn.
Hierna gingen de roddels rond dat Janice Blok wel eens aan het daten zou kunnen zijn met Memphis Depay. Ze waren regelmatig op dezelfde plekken te vinden en zij zou hem zelfs opzoeken in Barcelona. Echter is er nooit naar buiten gekomen of ze daadwerkelijk aan het daten waren. Het is nu niet bekend of Janice Blok een relatie met iemand heeft of met iemand aan het daten is.

Grootste schandalen

Janice Blok is een groot doelwit voor roddelkanalen, vooral in de tijd van haarbreak-up met Donny Roelvink. Mensen hadden er veel kritiek op Janice en haar liefdesleven, maar er is ook nog een ander ding waar veel mensen kritiek op hebben: haar plastische chirurgie.
Janice maakt er geen geheim van dat ze veel aan zichzelf heeft laten doen. Ze praat er publiekelijk over en deelde zelfs een voor en na foto van haar transformatie.
Haar volgers hadden zeker een mening over de ingrepen die ze is ondergaan. Natuurlijk is het niet aan hen om daar een mening over te hebben, maar aan Janice. Zolang zij er blij mee is, is het goed.