BN'ers

John Huiberts terug bij zijn ex: ‘Net terug uit Parijs’

John Huiberts maakte vorige maand bekend niet meer samen te zijn met Leontine Borsato. Hij zei dat er niets voorgevallen was tussen de twee, maar dat het beter is dat ze niet meer samen zijn. Nu blijkt hij weer terug die zijn bij de vrouw met wie hij een relatie had voor Leontine.

John Huiberts terug bij zijn ex: 'Net terug uit Parijs'

Leontine en John 

John en Leontine zouden elkaar ontmoet hebben door gezamenlijke vriendin, Merel. De vonk zou gelijk overgesprongen zijn tussen de twee, maar dit leek helaas niet van lange duur. Februari dit jaar maakte ze bekend dat er geen sprake meer was van een relatie.“Laat ik het zo zeggen: we hebben in goed overleg besloten om niet meer samen te zijn. Het is een keuze van ons beiden en er is niks voorgevallen”, melden ze aan RTL Boulevard. John zou tijdens dat hij bezig was met Leontine nog een relatie met zijn ex hebben gehad.

Terug bij zijn ex 

John zou volgens bronnen weer terug zijn bij de vrouw waar hij een relatie mee had voor Leontine. Dat is vrij opmerkelijk, want John had de relatie niet heel netjes afgesloten met haar. De dame moest namelijk via de Instagram Story van Yvonne Coldewijer lezen dat de relatie tussen haar en John voorbij zou zijn. Jhon vertelde in zijn Interview dat hij geen idee had over welke ‘ex’ Yvonne het zou hebben gehad, nou deze dus. Het lijkt erop dat de vrouw hem vergeven heeft en dat ze triest genoeg weer bij elkaar zijn. Ze zijn ook net samen terug gekomen uit Parijs meldt Yvonne op haar Juicechannel, LifeofYvonne.