Entertainment

Johnny de Mol is vanavond weer te zien in HLF8

Vanavond keert Johnny de Mol weer terug als presentator bij zijn talkshow HLF8 op SBS6. In april legde hij zijn werkzaamheden bij de talkshow neer door de beschuldigingen die tegen hem gedaan werden.

Johnny de Mol terug hij HLF8

Het komt als een complete verrassing dat Johnny de Mol terugkeert als presentator. Hij vertelde namelijk in oktober nog dat hij niet meer zou terugkeren bij het programma.

In een interview met Telegraaf vertelt Johnny over zijn terugkeer. Hij vertelt dat hij is benader door programmadirecteur Marco Louwerens om bij te springen. “Hélène Hendriks en Sam Hagens kunnen elk maar twee avonden presenteren”, vertelt Johnny. “En ik doe daarom dus de vijfde.”

Hij is in ieder geval heel blij om de draad op deze manier weer op te kunnen pakken.

Talpa blij met Johnny

Talpa laat ook weten dat ze erg blij zijn met de terugkeer van Johnny de Mol. “In de periode dat Johnny een stap terug deed om zich te richten op zijn welzijn en die van zijn directe omgeving, zijn we met elkaar in gesprek gebleven en hebben we hem op een gegeven moment gevraagd de vrijdagavond uitzendingen van HLF8 te presenteren”, vertelt de woordvoerder aan Shownieuws. “Hélène en Sam blijven afwisselend de shows op maandag t/m donderdag voor hun rekening nemen.”