Entertainment

Jutta Leerdam over aantijgingen richting vriend Jake Paul: ‘Vind het vervelend’

utta-leerdam-jake-paul-jubileum

Jutta Leerdam was te gast bij het KRO-NCRV-programma College Tour. Waar het eigenlijk over haar carrière zou gaan, besloot Twan Huys haar een paar – een tikkeltje ongemakkelijk – vragen over haar privéleven te stellen.

Jutta Leerdam in College Tour

Eerder schreven we al over het feit dat Jutta Leerdam te gast was bij College Tour met Twan Huys. Een spion van Yvonne Coldeweijer gaf hier aan dat ze voor een hele andere reden bij het programma zou zitten dan haar prestaties op de schaatsbaan. Haar werd het hemd van het lijf gevraagd over haar relatie met Jake Paul en ze gaf aan dat ze beveiliging nodig heeft door de haat en de bedreigingen die een relatie met de Amerikaanse bokser met zich meebrengt.

Aantijgingen richting Jake Paul

Jutta Leerdam geeft in College Tour aan dat ze op een roze wolk zit. “Ik ben heel erg verliefd”, vertelt ze aan presentator Twan Huys. Twan besluit gebruik te maken van de situatie om nog even door de vragen naar haar Amerikaanse bad boy.

Er gaan namelijk verschillende verhalen rond over Jake Paul, en dat zijn geen goede verhalen. Zo zouden er aantijgingen zijn gedaan richting hem van onder meer misbruik. Jutta laat weten dat hij juist ‘superlief’ is en ‘geen bad boy’. Meer wil ze absoluut niet kwijt over de situatie en ze laat Twan ook nog even duidelijk weten dat ze het absoluut niet prettig vindt dat hij dit aan haar vraagt.