Entertainment

Jutta Leerdam gewaarschuwd voor Jake Paul: ‘Die gast is gek!’

jutta-leerdam-gewaarschuwd-jake-paul

Men heeft niet echt een goed woord over voor Jake Paul, de Amerikaanse vriend van Jutta Leerdam. Ze zijn bang voor haar carrière.

Alle haat op Jutta Leerdam door Jake Paul

Jutta Leerdam krijgt heel wat vervelende reacties sinds ze bekend heeft gemaakt dat ze een relatie heeft met de Amerikaanse bokser Jake Paul. Jutta vindt het erg moeilijk om dit soort reacties te krijgen. “Want ik had nog nooit haat meegemaakt”, vertelde ze eerder in een video van Jake Paul.

Jake Paul is wel wat haat gewend, maar vindt het ook niet leuk en neemt het graag op voor zijn grote liefde. “Aan alle Nederlanders: stop alsjeblieft met het haten van Jutta omdat ze met mij date.”

View post on Instagram
 

Gaan Jutta en Jake op lange termijn werken?

Jutta is tot over haar oren verliefd op haar vriend Jake, maar toch wordt ze flink gewaarschuwd voor hem. Vele sportkenners vrezen voor de relatie van de twee, op lange termijn zal het toch niet gaan werken. “Jutta breekt door alle barrières heen. Alles wat wij belachelijk vinden, doet zij”, vertelde voormalig schaatser Ben van der Burg aan weekblad Story. “Ze ging met een privéjet naar die bokswedstrijd van haar vriend. Echt Amerikaans. Daarmee zet ze zichzelf lekker op de kaart. Ik vind Jutta een voorbeeld voor Nederland. Maar die relatie is echt niet voor eeuwig. Die gast is gek!”

View post on Instagram
 

Ook wordt er gezegd dat Jutta moet oppassen voor haar eigen carrière door haar vriend. Ze moet haar carrière niet gaan vergooien voor de liefde. Ze is momenteel hard aan het trainen voor de grote wedstrijden die in de winter plaats zullen gaan vinden. “Dan hoor je niet geregeld naar Amerika te vliegen om bij Jake Paul te zijn”, vertelt sportmarketeer Chris Woerts in Story“Daar heeft ze misschien wel gesport, maar wel haar focus verloren. Er is daar te veel afleiding.”

Jutta mag volgens hem echt niet haar focus verliezen, anders gaat het alleen nog maar erger worden voor haar. Het zal Jake Paul zijn die daar dan de schuld van gaat krijgen. “Zo simpel is het. Als Jutta deze winter haar eerste wedstrijd verliest, dan heb je de poppen aan het dansen en is het lastig om het tij te keren.”