BN'ers

Jutta Leerdam over de relatie met Koen Verweij: ‘Zijn dingen gebeurd die niet oké zijn’

Jutta Leerdam vertelt aan Robbert Rodenburg in Open Kaart hoe haar relatie met Koen Verweij was, hij was niet alleen haar liefde, maar ook haar zakelijke partner. Toen het uit ging, waren er veel mensen aan het speculeren over de reden van de breuk van het koppel.

Jutta Leerdam openhartig over relatie met Koen Verweij

Jutta Leerdam is nu weer gelukkig in de liefde met de Amerikaanse Youtuber Jake Paul, maar hiervoor had ze een relatie met Koen Verweij. De schaatsster geeft aan dat het in het begin goed ging en dat ze echt een goede band had met Koen, maar dat er later onrust bij kwam, omdat de relatie niet meer goed liep.

Ze vertelt in Open Kaart aan Robbert Rodenburg dat ze tijdens de Olympische Spelen heel emotioneel was en dat hij haar weer rustig kon krijgen. Maar uiteindelijk bleek het de relatie zelf te zijn waardoor zij onrustig werd. “Het was een beetje een soort tweestrijd.”

De geruchten die er waren over haar relatie hebben Jutta niet koud gelaten.“Het is niet lekker als zoiets gebeurt in de week van je Olympische Spelen en er dan zo’n groot ding van wordt gemaakt. Dus dat vond ik ook echt wel moeilijk.”

Over verdere details wil de blondine zich niet over uitlaten. “Ik heb gewoon respect voor Koen… En tuurlijk zijn er dingen gebeurd die niet oké zijn, alleen ik heb dat wel allang achter me gelaten en ik ben niet een persoon die wrok heeft…”

 

 

View post on Instagram