Juultje Tieleman

Juultje Tieleman is een Nederlandse social media-ster en influencer geboren op 7 juli 1999. Ze is vooral bekend vanwege haar online aanwezigheid en haar invloed op het gebied van mode, lifestyle, reizen en haar bekende exen.

Juultje Tieleman

Juultje is een Nederlandstalige vlogster op YouTube en influencer op Instagram. Ze plaatste in februari 2014 de eerste foto op Instagram. Maar ze is pas echt bekend geworden in 2016 door haar relatie met YouTuber Gio Latooy, wat inmiddels is stukgelopen. Juultje heeft ook andere bekende exen die in dat wereldje zitten, genaamd Don de Jong en Koen van Heest.

Vermogen

 Het exacte salaris en vermogen van Juultje zijn niet openbaar of beschikbaar. Haar inkomsten komen voornamelijk uit merksamenwerkingen, gesponsorde inhoud en marketing, waarbij ze geld verdient met het promoten van producten en diensten op haar sociale mediaplatforms zoals Tiktok en Instagram. Ze heeft samenwerkingen met grote bedrijven zoals Zalando en Hunkemöller. Bovendien loopt het vermogen voor Juultje alleen maar op door haar deelname aan programma's zoals Expeditie Robinson. In 2016 zou Juultje €250.000 verdiend hebben met haar views en sponsordeals. Inmiddels zijn we een paar jaartjes later, dus zal het bedrag wel hoger liggen! Ook geeft Juultje aan dat ze ongeveer 2000 euro verdient per post! 

Woning

Juultje woont in een pracht paleisje in het centrum van de bekende havenstad Rotterdam! Zo heeft ze een appartement gekocht van zo'n 750.000 euro. Dat is natuurlijk nogal wat, maar het is wel duidelijk dat ze prima kan rondkomen op deze leeftijd. De woning is groot en ze begint de tour met de badkamer. Het is een ruime badkamer die stijlvol is ingericht met grijs witte matte kleuren. Juultje heeft een groot balkon waar ze iedere dag van het uitzicht kan genieten.

Relaties

Juultje heeft veel bekende exen, die toevallig allemaal hetzelfde werk doen! Zo is Juultje ooit bekend geworden doordat ze een relatie had met YouTuber Gio Latooy. De twee hadden van 2016 tot 2018 knipperlichtrelatie. In 2018 hebben ze toch besloten om een punt achter de relatie te zetten. In 2020 werd Juultje ineens veel gespot met Rijk Hofman, maar het is nooit bevestigd of de twee samen zijn geweest of niet. In 2021 kreeg Juultje een relatie met Don de Jong, maar ook deze relatie heeft niet lang mogen duren. Maar gelukkig vond ze kort na de breakup een ander liefde genaamd Koen van Heest. Koen is bekend door het YouTube kanaal samen met zijn vrienden: De Bankzitters. Helaas hebben ook zij aangekondigd, uit elkaar te zijn. Op dit moment deelt Juultje geen informatie over haar liefdesleven. 

Vroeger

Juultje heeft vroeger gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Deze school heeft de focus liggen op alles wat met media te maken heeft. Haar werk past dus goed bij de opleiding die ze heeft gedaan! Het leven van Juultje staat open en bloot op het internet en is te zien op haar Instagram-account. Inmiddels heeft ze meer dan 1 miljoen volgers op haar Instagram wat natuurlijk erg indrukwekkend is!