Entertainment

Foto: zo zagen we koning Willem-Alexander nog nooit

koning-willem-alexander-rico-verhoeven-f1

Koning Willem-Alexander zien we eigenlijk alleen maar ontzettend formeel. Toch zagen we hem dit weekend in hele andere staten en deze foto is daar het bewijs van.

Koning van de sport

Koning Willem-Alexander houdt ontzettend van sport. Hij staat regelmatig in het publiek bij verschillende wedstrijden. Hierbij kun je denken aan schaatswedstrijden en voetbalwedstrijden, maar dit keer ook bij de Formule 1 in Zandvoort om natuurlijk onze eigen Max Verstappen toe te juichen.

Koning Willem-Alexander stoeit met Rico Verhoeven

“Toen Zijne Majesteit de Koning de koning van het kickboksen vernederde”, schreef Rico Verhoeven bij een reeks foto’s van hem en de koning op Instagram. Het is te zien dat de twee samen op het circuit in Zandvoort aanwezig zijn. De koning geeft hem zogenaamd een kickbokstrap. Het eindigde in een ‘koninklijk gelijkspel’.

Koning Willem-Alexander was samen met zijn oudste dochter, prinses Amalia, zaterdag aanwezig op het circuit in Zandvoort bij de Formule 1. Of hij vandaag weer bij het spektakel aanwezig zal zijn, dat is niet bekend. Maar we kennen onze koning natuurlijk als een echte sportliefhebber, dus dit zal hij waarschijnlijk voor geen goud willen missen.

Zie de foto van koning Willem-Alexander en de koning van het kickboksen hieronder:

View post on Instagram
 

Beeld: ©RVD - Gemmy Woud-Binnendijk