TV-nieuws

Kijkers van Kopen Zonder Kijken verontwaardigd: ‘Zomaar even 20k uit de mouw schudden’

Kijkers van Kopen Zonder Kijken zijn zeer verontwaardigd over het stel Vanity en Santosh, ze blijken nog wat spaargeld achter de hand te hebben.

Kopen Zonder Kijken

In het programma Kopen Zonder Kijken koopt een koppel een huis zonder het gezien te hebben. Het huis wordt gezocht, gekocht en verbouwd voor hen en komt eruit te zien als een droom die werkelijkheid is geworden. Kopen Zonder Kijken is een hartstikke succesvol programma, maar dat kan ook niet anders als je bouwkundige Bob Sikkes en stylist Roos Reedijk hebt in je team. Elke keer slagen ze er weer in om een droomhuis te creëren voor de kandidaten met het beschikbare budget dat ze hebben.

Vanity & Santosh

Dit keer deden Vanity en Santosh mee. Zij wilden dolgraag met twee kinderen een huis kopen, met een budget van 355.000. Makelaar Alex van Keulen ziet wat ze te besteden hebben somber in, maar toch blijkt het stel op wonderbaarlijke wijze nog wat spaargeld achter de hand te hebben, zoals eigenlijk altijd bij het programma. Kijkers zijn dan ook zeer verbaasd hierover en ze willen dan ook graag hun mening uiten. Hoewel ze het jammer vinden als een koppel nog wat geld te besteden heeft, vinden ze het koppel wel heel lief en dankbaar.

 

View post on Twitter

 

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter