BN'ers

Linda de Mol

Linda de Mol, bekend door haar grootse achternaam en als televisiepresentatrice en actrice. Ze is geboren op 8 juli 1964 in mediastad Hilversum.

Bekend geworden

Op het moment dat je ‘de Mol’ als achternaam draagt, is de kans vrij groot dat je een carrière opbouwt in de media of televisiewereld. Dat is ook precies wat Linda de Mol deed. Ze debuteerde als jong meisje al voor de televisie door te zingen in het AVRO’s kinderkoor.

Later begon ze ook te presenteren en dit begon in 1985 bij het presenteren van de The DJ Kat Show. Later presenteerde ze Miljoenenjacht van 2000 tot 2005. In 2006 besloot ze naar de commerciële zender van haar broer John de Mol te stappen.

Opnieuw presenteerde ze hier Miljoenenjacht en kreeg ze met Ik hou van Holland een nieuw programma op de zaterdagavond.

Ook bedacht ze zelf een dramaserie genaamd Gooische Vrouwen waar ook films van uitkwamen. Ze speelde hier zelf één van de hoofdrollen.

Privéleven

Linda de Mol trouwde in 1991 met haar jeugdliefde, maar zij besloten in 1995 te gaan scheiden. In datzelfde jaar kreeg ze een relatie met regisseur Sander Vahle. Samen kregen zij een zoon en een dochter, maar na 12 jaar liep het toch mis. In 2007 besloten de twee uit elkaar te gaan en niet veel later kreeg Linda een relatie met Jeroen Rietbergen. Met een onderbreking hadden zij tot 2022 een relatie, de reden van de breuk is een gigantisch schandaal. Dus daar komen we op terug.

Grootste schandalen

De breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen is het grote schandaal weer we het over hebben bij Linda. Ze verbrak de relatie tussen haar en Jeroen in januari 2022, dit nadat hij na de aflevering van BOOS over The Voice of Holland zijn seksuele wangedrag bekende. Hierom legde Linda de mol haar werkzaamheden tijdelijk neer.

Nu kwam Linda onlangs met haar kant van het verhaal in haar eigen maandblad LINDA. In haar verhaal liet ze weten hoe haar wereld instortte na het mailtje van Tim Hofman en zweert ze op haar eigen kinderen dat ze niks wist van de dingen die er gebeurden bij The Voice of Holland.