BN'ers

Luca Borsato

Luca Borsato is geboren in Blaricum op 30 november 1998 als de oudste zoon van Marco Borsato en Leontine Borsato. Hij treedt in de voetsporen van zijn vader als zanger en hij staat bekend als acteur.

Bekend geworden

Eigenlijk is Luca Borsato al bekend vanaf het moment dat hij is geboren. Als je in familie Borsato geboren bent, dan sta je al meteen in de spotlights. Toch nam Luca het er wel van, hij zorgde er namelijk zelf ook voor dat hij deze bekendheid daadwerkelijk behield. Hij speelde in verschillende films: Koen Kampioen, Verborgen verhalen (2012), Ruben, Op slot, De droomtrein, Verborgen verhalen (2014). Op dit moment is hij voornamelijk hard aan het timmeren aan zijn muzikale carrière.

Privéleven

Luca Borsato kreeg in 2014 een relatie met Victoria met wie hij een tijdje een relatie had. Hij liet haar graag aan het publiek zien en nam haar zelfs mee naar premières. Echter gingen de twee na een tijdje toch uit elkaar.

De meest recente relatie van Luca is erg veel in het nieuws geweest. Hij heeft namelijk een tijd een relatie gehad met Daisy Piras, bekend van Temptation Island. De twee leken de perfecte relatie te hebben en ze woonden zelfs samen. Alleen kwam er in augustus 2022 het nieuws naar buiten dat de twee uit elkaar gingen, wegens een misstap van Luca. Oei!

Grootste schandalen

We kunnen de misstap van Luca Borsato wel zien als een groot schandaal, want dit hadden we echt niet aankomen. Zo zie je maar weer, de appel valt niet ver van de boom. Want Luca lijkt ook op het gebied van vreemdgaan in de voetsporen van zijn vader te treden.

Luca Borsato

Luca Borsato heeft namelijk tijdens zijn relatie met Daisy Piras contact gezocht met andere vrouwen en hij ging hier flink de grens over. Hij praatte ook zeer slecht over zijn relatie met Daisy en hij geeft eerlijk toe dat dit nooit had mogen gebeuren.

“Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets dat schandalig is en ik nooit had mogen doen.”

We bespraken de details over de breuk tussen Luca Borsato en Daisy Piras al eerder zeer uitgebreid.