Entertainment

Mama Rachel Hazes schopt André Hazes uit huis

Welkom bij een nieuwe aflevering van Goede Hazes, Slechte Hazes. Wederom is er weer wat gaande in hun wereld, terwijl het net ‘allemaal zo goed lijkt te gaan’. Mama Rachel Hazes en André Hazes leken elkaars steun en toeverlaat, maar lijken er weer scheurtjes te komen in de band? Mama Rachel heeft André namelijk het huis uit geschopt.

André Hazes zoekt onderdak bij mama Rachel

In de documentaire van André Hazes hebben we kunnen zien hoe André onderdak zocht bij mama Rachel in een moeilijke tijd. De band die er vroeger niet was leek volledig herstelt en hij zou het fijn hebben bij zijn moeder om aan zichzelf te kunnen werken. Een beetje rust in zijn leven, maar daar lijkt alweer een einde aan te komen een dikke week na de documentaire.

Mama Rachel neemt het op voor Sarah 2.0

Mama Rachel Hazes heeft André namelijk het huis uit gezet. Dit heeft Yvonne Coldeweijer van meerdere kanten bevestigd gekregen. Rachel vindt het namelijk echt niet oké hoe André is omgegaan met zijn laatste vriendin Sarah 2.0. Vorige week vrijdag vroeg hij namelijk nog haar hand bij haar moeder, om vervolgens met Monique Westenberg naar Disneyland te gaan en (opnieuw) volledig voor haar te willen gaan. Mama Rachel vindt dat André hulp moet gaan zoeken voor dit gedrag.

Volgens Yvonne lijkt het allemaal ontzettend sympathiek wat mama Rachel aan het doen is, maar er zal meer achter zitten dan alleen maar sympathie voor Sarah 2.0. Mama Rachel zou het namelijk vreselijk vinden dat Monique zo goed uit de documentaire is gekomen en is ontzettend bang dat André terug naar haar toe gaat. Mocht je het nog niet gemerkt hebben, Monique en mama Rachel boteren niet helemaal.

Auto van André gespot bij Monique

Maar goed, André lijkt alles te doen wat niet mag. Dus de nachtmerrie van mama Rachel lijkt waarheid te zijn geworden. Nadat ze André uit huis heeft gezet om hem hulp te laten zoeken voor zijn gedrag, klopt hij weer aan bij Monique. Dat is iets waar mama Rachel nou net geen zin in had. Volgens Yvonne Coldeweijer is de auto van André vannacht bij Monique voor de deur zijn gespot, hij zou daar waarschijnlijk de nacht door hebben gebracht.