Entertainment

Marian uit B&B Vol Liefde neemt afscheid van haar villa in Portugal

Marian B&B Vol Liefde villa te koop

Marian uit B&B Vol Liefde heeft een moeilijk en ingrijpend besluit genomen. Ze heeft na een moeilijke periode namelijk besloten om haar villa in Portugal te koop te zetten.

Doodsbedreigingen

Marian, die eerder haar hart verloor aan Portugal en een B&B begon in de zonnige Algarve, beleefde de afgelopen jaar een nachtmerrie. Ze werd bedreigd door een voormalig medewerkster die haar ook nog eens 120.000 euro afhandig had gemaakt. De vrouw wilde iemand inhuren om Marian te vermoorden en de Portugese politie kon niks voor haar betekenen. Dat heeft Marian doen besluiten om naar Nederland te vertrekken.

Ondanks dat Marian zich nog steeds bedreigd voelt, heeft ze de moed gevonden om terug te keren naar haar geliefde Portugal. De betreffende vrouw die haar bedreigde, is nog steeds op vrije voeten, maar Marian weigert zich te laten wegjagen. Ze zegt in het interview met het AD vastberaden: “Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden.”

Niet zonder voorzorgsmaatregelen naar huis

De B&B-eigenaresse begrijpt dat ze niet zonder voorzorgsmaatregelen kan terugkeren. Ze zal extra alert zijn en heeft haar huis beter beveiligd. “Ik zal me niet op mijn gemak voelen in mijn eigen huis, maar ik let extra op en slaap met de deuren op slot. Al mijn buren zijn ook weer terug van vakantie, stuk voor stuk lieve mensen. En ik krijg vrienden en kennissen over”, laat Marian weten.

Marian is ondanks de tegenslagen en bedreigingen vastbesloten om haar leven en haar B&B in Portugal voort te zetten. Ze zet haar angsten opzij om haar droom, ondanks de doodsbedreigingen en financiële tegenslagen, waar te maken in Portugal. Onlangs nam ze al het drastische besluit om haar eigen makelaarsbedrijf te verkopen.

Tóch verkopen

Vandaag deelt Marian op Instagram droevig nieuws. “Ik heb besloten om het huis in de verkoop te doen”, begint ze haar verhaal. “Na alles wat hier gebeurd is, ik weet er geen raad mee. Ik voel me ook niet meer op m’n gemak.”

“Dat meisje heeft me gewoon helemaal kapotgemaakt”, zegt ze over de persoon die haar geld afhandig heeft gemaakt en haar heeft bedreigd. “Ik denk iedere dag eraan. Ik ben zo belazerd en hier in dat huis ook ik voel me niet lekker, dus vanaf vandaag is mijn beautiful villa te koop. Dus mensen die willen reageren, die hoor ik graag.”

Bekijk de video waarin Marian haar verhaal doet hier:

View post on Instagram
 

Beeld: Blue Circle