BN'ers

Dit is de échte reden achter de break van Mart Hoogkamer

Vorige maand liet Mart Hoogkamer weten even rustig aan te moeten doen. Naar eigen zeggen ging hij veel te ver over zijn grenzen. "Het spijt me dat ik de fans teleur moet stellen evenals de organisatoren die mij geboekt hebben", zei hij. Zijn manager laat weten wat de echte reden achter zijn break is.

View post on Instagram
 

‘Had ik maar naar haar geluisterd’

Door zijn passie om mensen te raken en te inspireren met zijn muziek, is hij zichzelf voorbij gelopen. Zijn moeder zei altijd: ‘Werk om te leven, leef niet om te werken.’ “Had ik maar naar haar geluisterd”, zei hij destijds op zijn Instagram.

Zijn manager geeft een update met hoe het met hem gaat. Dankzij de mooie dagen afgelopen week, heeft hij weer wat kleur. Ondanks dat hij er wat beter uit ziet, is hij nog lang niet de oude. “Maar we zijn druk bezig met hem”, vertelt manager Robert in gesprek met Story.

De échte reden achter de break van Mart Hoogkamer

Los van het oververmoeid zijn, lijkt er nog iets te spelen. Mart is nog niet heel lang zo bekend in de muziekwereld en dat valt hem soms erg zwaar. “Zijn bekendheid toch wel een pittig dingetje. Hij kan de McDonalds niet meer in zonder dat iedereen iets van hem wil. Dat is de keerzijde van de medaille.”

Verwerken

Om hem daarbij te helpen, is er een mental coach ingeschakeld. “Hij moet alles verwerken. In de afgelopen twee jaar is er zoveel gebeurd. En dan het gevoel hebben altijd te moeten presenteren, dat is best wat voor een jonge zanger. Die trein is nooit meer gestopt.”

In eerste instantie zou hij 1 juli weer terugkeren, maar dit is naar 25 juli verschoven. Hopelijk komt hij er weer goed bovenop.