Entertainment

Kijkers Massa is Kassa vinden het niet meer geloofwaardig: ‘Ze zoeken het maar uit’

massa is kassa

Kijkers van het reality programma Massa is Kassa, weten het zeker, het is allemaal doorgestoken kaart. Er gebeuren te veel dingen 'per toeval'. Op social media uiten zij hen gevoel.

Massa is Kassa een fictie?

Massa is Kassa wordt sinds afgelopen maand alweer voor de tiende keer uitgezonden. Nicol heeft plek moeten maken voor een nieuw mokkel, genaamd Wendy. Samen met Peter en zijn familie neemt ze de camera mee door haar dagelijkse leven. Ondanks het programma onder het genre realiteit valt, zijn er menig mensen die ervan overtuigd zijn dat alles gescript is. Er gebeuren verreweg gewoon te veel dingen ‘per toeval’.

View post on Instagram
 

Nog meer toeval

Hun leven buiten het programma is trouwens ook erg ‘turbulent’… De nieuwe vriendin van Peter is namelijk ook de ex van de scharrel van Nicol, Mike uit Schoonhoven. Er gaan geruchten dat de dames elkaar hebben geconfronteerd en ook dat het he-le-maal uit de hand liep. Er zouden zelfs rake klappen zijn uitgedeeld.

‘Ze zoeken het maar uit’

Alles wat er in en rondom de familie gebeurt, is al lang niet meer geloofwaardig. Op social media spreken zij zich uit. “Wel allemaal toeval”, schrijft iemand. “Totdat ze de eerste klap heeft te pakken, kappen met focussen op Nicol want deze dame, Wendy heeft ook een aardig verleden, dus beperk je lekker tot haar!!”, zegt iemand die alle negativiteit rondom Nicolleke helemaal zat is. “Kan niet meer dan nep zijn, zelfs Mark heeft een vriendin. Nicol weer een vent, wat een toeval, ze zoeken het maar uit.”