Monica Geuze

Monica Rosanne Irene Quirine Geuze is geboren in Zwijndrecht op 27 maart 1995. Monica is een Nederlandse vlogger, auteur, presentatrice en voormalig dj.

Monica Geuze

Monica Geuze is een bezig bijtje wat betreft haar carrière als zakenvrouw, influencer en als presentatrice. Ze staat inmiddels bekend als één van de bekendste influencers van Nederland. Waar haar carrière begon achter de draaitafels van Ronnie Flex, is ze momenteel te vinden op de Nederlandse buis!

Vermogen

Monica Geuze heeft verschillende inkomstenbronnen. Zo is de influencer, is ze te zien op televisie als presentatrice, maakt ze samen een podcast én heeft ze een eigen bedrijfje genaamd Sophia Mae. Met het plaatsen van een simpele samenwerking kan Monica al tot duizenden euro's opleveren! Maar als je veel verdient, moet je ook veel afdragen aan de belastingdienst. Als we kijken naar het vermogen van Monica, zal alles bij elkaar op een bedrag van twee tot drie miljoen euro uitkomen. Doet ze goed!

Woning

Monica woonde eerst met haar ex Lars Veldwijk en haar dochtertje Zara-Lizzy in Vinkeveen, maar deze relatie hield geen stand. Hierna kreeg ze een relatie met Robbert Kroese en besloten de twee een leuk pandje te kopen in Amsterdam. Na twee jaar samen zijn maakte Monica bekend in haar vlog dat de relatie finito was. Hoewel Monica en Robbert uit elkaar zijn, blijft Monica in het appartement wonen en kunnen we min of meer binnenkijken in de woning dat ze heel sfeervol heeft ingericht.

Familie

Monica Geuze heeft een broer genaamd Matthijs Geuze. In oude vlogs van Monica komt Matthijs regelmatig voorbij. Zo geeft Matthijs optredens als dragqueen en deelt Monica dit ook vaak op haar Instagram. Over de ouders van de twee is niet veel bekend.

Vroeger

Elk succes begint natuurlijk op een bepaald moment, voor Monica Geuze is het vroeger begonnen toen ze zestien jaar oud was pas echt. Op haar tiende speelde ze namelijk ook al mee in een muziekvideo van Racoon, Happy Family. Maar toen ze zestien jaar oud was begon het balletje pas echt te rollen. Rapper Ronnie Flex vroeg haar namelijk om zijn vaste dj te worden. Dit deed ze uiteindelijk voor drie jaar en in 2015 begon ze zelf met draaien. In datzelfde jaar bracht ze haar debuutsingle Laten gaan uit met gastartiesten onder wie Ronnie Flex. Ze behaalde hiermee te Single Top 100 en de top van de Oranje Top 30. In 2018 heeft Monica een dochtertje genaamd Zara-Lizzy samen met haar toenmalige partner Lars Veldwijk. De twee zijn in 2019 uit elkaar gegaan en toen kreeg Monica in 2020 een relatie met Robbert Kroese. De twee kochten in 2021 een huis in Amsterdam, maar helaas is dit in begin 2023 ook op de klippen gelopen.