Monica Geuze

Ze staat bekend als misschien wel één van de bekendste vloggers van Nederland. Daarnaast is ze presentatrice, auteur en voormalig dj. We hebben het natuurlijk over de succesvolle Monica Geuze. Ze is geboren op 27 maart 1995 in Hendrik-Ido-Ambacht en ondertussen één van de meest succesvolle Nederlandse dames die wij kennen.
Bekend geworden
Elk succes begint natuurlijk op een bepaald moment, voor Monica Geuze begon het toen ze zestien jaar oud was pas echt. Op haar tiende speelde ze namelijk ook al mee in een muziekvideo van Racoon, Happy Family. Maar toen ze zestien jaar oud was begon het balletje pas echt te rollen. Rapper Ronnie Flex vroeg haar namelijk om zijn vaste dj te worden. Dit deed ze uiteindelijk voor drie jaar en in 2015 begon ze zelf met draaien. In datzelfde jaar bracht ze haar debuutsingle Laten gaan uit met gastartiesten onder wie Ronnie Flex. Ze behaalde hiermee te Single Top 100 en de top van de Oranje Top 30.
Privéleven
Monica Geuze heeft ook een deel van haar bekendheid te danken aan Lil’ Kleine. De twee zijn namelijk voor langere tijd samen geweest, voornamelijk in het begin van haar YouTube-carrière. Uiteindelijk gingen de twee toch uit elkaar.
Ook heeft Monica een tijdje een relatie gehad met voetballer Lars Veldwijk. De twee kregen zelfs samen een dochter, Zara-Lizzy. Echter gingen ook zij uit elkaar. Nu lijkt ze erg gelukkig in de liefde, sinds 2020 is ze samen met Robbert Kroese. Samen kochten ze in 2021 een huis in Amsterdam.
Grootste schandalen
Eigenlijk weet Monica Geuze zich goed te distantiëren van alle drama, maar als je bekend bent zal er altijd over je gepraat worden. Helaas is daar geen ontkomen aan, ook niet voor Monica. Er wordt eigenlijk constant veel gespeculeerd over haar relaties. In haar vorige relatie met Lars Veldwijk werd er een tijd voordat ze zelf bekend maakten uit elkaar te zijn, al gesuggereerd dat er sprake zou zijn van een breuk. Uiteindelijk liet Monica ook weten dat het al een tijdje niet goed ging tussen de twee.
In haar relatie met Robbert Kroese is dat helaas niet anders, het gaat wel gewoon goed tussen de twee, maar nog steeds zijn er roddels over een breuk. Roddelkanalen speculeren er op los als het gaat om de relatie van Monica Geuze. Echter ligt Monica gewoon samen met Robbert te lachen om de roddels. Aan Beaumonde liet ze een tijdje geleden weten dat het tussen het ‘absoluut honderd procent goed zit’.