Entertainment

Monique Westenberg moet wéér laten zien dat zij dé vrouw voor André Hazes is

Monique Westenberg heeft weer eens voor de zoveelste keer aandacht nodig. Aan heel Nederland moet zij laten dat zij toch wel echt de enige echte vrouw is voor André Hazes.

Monique Westenberg moet weer aandacht

Monique heeft kennelijk weer aandacht nodig. Ze laat haar volgers weten dat zij toch echt wel the one and only is voor André. Voor hoelang het duurt natuurlijk, aangezien André in het verleden van andere walletjes at in zijn relatie met Monique. Op Instagram deelt zij een screenshot van een gesprek dat ze met iemand heeft.

Diegene stuurt een afbeelding van een karretje met allemaal planten erin en schrijft hierbij: “Ik ging voor een kratje.” Monique antwoordt hierop met: “Haha, ik ging ook altijd voor een biertje.” Over en weer worden er emoji’s gedeeld. Op Instagram vraagt Monique aan haar volgers met wie ze dit gesprek heeft: “RaRa met wie heb ik dit appgesprek.” Nou met wie o wie zou ze dit gesprek nou hebben? Ofcourse weten wij dat ze doelt op André, omdat de zanger natuurlijk nooit van de biertjes af kon blijven. Dit is gewoon weer een schreeuw om aandacht Monique…

Beeld: Instagram @moniquenoell
Bron: Instagram: @moniquenoell