BN'ers

Monique Westenberg geeft update over André: ‘Hij heeft echt veel pijn’

Dinsdag deelde Monique Westenberg dat haar zoontje André zijn neus- en keelamandelen moest laten verwijderen. Het is natuurlijk nooit fijn om te zien dat je kinderen pijn hebben, maar hij heeft wel echt heel veel pijn, geeft Monique als update.

Monique Westenberg geeft update over André: 'Hij heeft echt veel pijn'

Update 

“Zoveel beterschapsballonnen ontvangen voor ons pikkie”, schrijft ze bij een foto waar André op de bank ligt onder een dekentje. “Hij heeft echt veel pijn. IJsjes all day, all night!” Dinsdag liet Monique weten wat er met kleine André aan de hand was. “Vandaag zijn de keel en neusamandelen van onze jongen verwijderd”, schreef ze op Instagram. Omdat André zich zo sterk heeft gehouden bij de operatie heeft hij van de artsen een ‘dapperheidsdiploma’ gekregen. “Hij heeft nu zo veel pijn”, schrijft ze droevig verder. “Wat wil je het als ouders dan graag overnemen, he!?

Beeld: Instagram @moniquenoell

Beeld: Instagram @moniquenoell

Relatiestatus Mo en André

Het was lange tijd onduidelijk of de papa en mama van André nog wel of niet meer bij elkaar waren. Het ging en lange tijd aan en uit. In de tussentijd kwam Sarah van Soelen ook nog kijken als de vriendin van André. Toch zullen Monique en André Hazes voor altijd met elkaar te maken hebben, vanwege hun zoontje. Het lijkt toch dat papa en mama elkaar weer gevonden hebben en ontzettend gelukkig weer samen zijn. De zanger vertelt dat ze ‘Friends With Benefits’ hebben. Ze gaan in ieder geval weer close met elkaar om wat ook heel fijn is voor de kleine jongeman.