Entertainment

Monique Westenberg zet André aan de kant: `Ik gun mezelf een leuke nieuwe partner`

Welkom bij een nieuwe aflevering van Goede Hazes, Slechte Hazes. Er lijkt nu écht een einde te zijn gekomen aan de relatie van André Hazes en Monique Westenberg. Morgen komt er een interview online van Beaumonde waarin ze uitlegt waarom het precies niet meer werkt tussen de twee.

De relatie van André Hazes en Monique Westenberg

Uit de documentaire van André Hazes konden we concluderen dat André’s grote liefde altijd Monique zal blijven. Monique was in tranen omdat ze zolang heeft gebeden voor de man die André nu zou zijn. Maar dat nu hij dat eindelijk is, ze niet samen zijn. Ook liet André weten dat het dom zou zijn als hij het niet nog een keer met Monique zou proberen, maar wil Monique dat ook? Of komt ze eindelijk bij zinnen dat hij gewoon niet de juiste man voor haar is?

André zet Sarah 2.0 aan de kant

Het werd door roddelkanalen duidelijk dat André een relatie zou hebben met Sarah 2.0, de opvolgster van Sarah van Soelen. Maar hij zou haar aan de kant te hebben gezet om het nog een keer te proberen met Monique. Want 1986 keer is scheepsrecht toch? Wij houden het ook niet meer bij, maar gelukkig geeft Monique in een interview met Beaumonde meer duidelijkheid.

‘We zijn elkaars grote liefde, maar het werkt niet meer tussen ons’

Het was een heel heftig jaar, niet alleen voor André maar ook voor Monique. Nu zou zij zich sterker voelen dan ooit. Ook geeft ze duidelijkheid dat zij en André niet meer samen zijn, maar nu wel eindelijk een fijne vorm gevonden hebben als papa en mama van hun kind. Ze houden ontzettend veel van elkaar, maar als koppel gaat het niet werken. “We hebben beiden gezegd dat we elkaars grote liefde zijn, maar ook dat het tussen ons niet meer werkt, vertelt Monique in het interview met Beaumonde. “Er is te veel gebeurd en we hebben een ander toekomstperspectief.”

We moeten nog maar zien of het daadwerkelijk over en uit is tussen de twee, want dat grapje kennen we ondertussen ook. Maar Monique praat zelfs over een nieuwe partner: “Ik gun mezelf wel een leuke nieuwe partner, en ik gun het André ook; iemand bij wie we stabiliteit, veiligheid en rust vinden.”