Entertainment

Volgende cover voor Nicol Kremers al in aantocht: ‘Volgende maand!’

nicol-kremers-cover

Nicol Kremers staat op de cover van de Playboy van deze maand, maar haar volgende cover lijkt al in aantocht! Dit deelt ze zelf op Instagram.

Nicol Kremers op de cover van Playboy

Nicol Kremers staat op de cover van de Playboy van deze maand. Ze vond het ‘een hele eer’ om op en in het blad te mogen staan, het is tenslotte haar passie. Toch was het voor haar iets heel anders dan de pikante content die ze normaal gesproken maakt.

We waren er sommige mensen toch een tikkeltje sceptisch over de ex van Peter Gillis op de cover van Playboy, zo ook Johan Derksen. Hij verdenkt het blad ervan dat haar foto’s gefotoshopt zijn. “Ze hebben haar nu zo geschminkt en misschien wel gefotoshopt dat haar hoofd er nu veel eleganter uit ziet dan dat ze daadwerkelijk is”, vertelde hij in Vandaag Inside.

De volgende cover voor Nicol

Het lijkt erop dat de volgende cover van Nicol alweer op de planning staat. Zoals we allemaal weten is Nicol hard aan het timmeren aan haar pikante carrière. Zo plaatst ze regelmatig pikante kiekjes op verschillende exclusieve platformen en op Instagram. Ook heeft ze al op een Kamasutrabeurs gestaan en zal hier binnenkort weer te zien zijn.

Blijkbaar hebben zij ook hun eigen blad en is Nicolleke ook daarvoor het covermodel! “Nu in de Playboy! Volgende maand op de KamaSutrA!”, schrijven ze op Instagram. Wij zijn heel benieuwd hoe zij er op die cover uit zal komen te zien, misschien toch iets minder elegant dan op de Playboy.