Entertainment

Nicol Kremers moet voor de rechter verschijnen: ‘Wilde een einde aan haar leven maken’

nicol kremers cover playboy

Nicol Kremers, de ex-vriendin van Peter Gillis, moet voor de rechter verschijnen. Ze wilde in maart geen bloedproef doen nadat ze door de politie werd aangehouden. Dit bevestigt het Openbaar Ministerie na berichtgeving van het AD vandaag. Op 10 oktober dit jaar zal zij tegenover de rechter staan om haar verhaal te doen.

Rijden onder invloed

In maart dit jaar werd Nicol mogelijk onder invloed aangehouden. Ze weigerde een bloedproef af te laten nemen, waardoor niet kon worden vastgesteld of en hoeveel ze had gedronken en of ze mogelijk onder de invloed van drugs was. Volgens het AD maakte Nicol een “emotionele, verdrietige en angstige indruk” op de agenten. Daarnaast heeft ze geroepen dat ze een einde aan haar leven wilde maken.

Volgens het Openbaar Ministerie is het weigeren van een bloedproef een misdrijf dat doorgaans zwaarder wordt bestraft dan het rijden onder invloed zelf.

Moeilijke fase

Volgens Sébas Diekstra, de advocaat van Nicol, zat zij op het moment van het incident “in een bijzonder moeilijke fase”. Haar relatie met Peter was toen net stukgelopen en nadien bleek ook nog dat hij haar zou hebben mishandeld. Hiervan heeft Nicol aangifte gedaan en er loopt een rechtszaak tegen Peter. Volgens de advocaat heeft zijn cliënt na het incident actief hulp gezocht en intensief aan zichzelf gewerkt. Tijdens de zitting op 10 oktober zal er meer duidelijk worden over de situatie.

Van die moeilijke levensfase lijkt inmiddels geen sprake meer te zijn. Nicol is online volop bezig met haar pikante carrière. Ze maakt op verschillende platformen pikante content voor haar fans. Deze maand verscheen ze zelfs op de cover van Playboy en ze laat het er niet bij zitten. Ook de volgende cover is al in aantocht.