BN'ers

Nicol Kremers last van aandacht te kort en deelt relatiestatus op social media

nicol kremers pikante shoot roddelpraat

Het zag er even naar uit dat Nicol een nieuwe vent aan de haak had geslagen, maar dat is toch niet het geval. Via haar Instagram vraagt ze weer om aandacht en geeft ze haar relatiestatus weg.

De vriendjes van Nicol Kremers

Nicol heeft dit jaar meer vriendjes gehad dan de hoeveelheid maanden die zijn gepasseerd. Elke drie tot vier weken heeft ze weer een nieuwe. Het wordt steeds lastiger om bij te houden. Afgelopen maand was ze aan het genieten van het lekkere eten, leuke activiteiten en alle mannelijke aandacht die ze kreeg in Marbella, Spanje. Hier ontmoette ze de Engelstalige Stephen. Van beroep is hij personal trainer en ondanks de twee elkaar maar kort kende, leek het de juiste kant op te gaan.

‘Ik houd van haar’

Hij benaderde Shownieuws. “Ik kan jullie niet vertellen hoe verliefd ik ben geworden op deze lieve, kwetsbare, maar ook sterke, intelligente vrouw. Ik houd van haar”, vertelde hij. Beetje overdreven, als je het ons vraagt. Wellicht hadden beide last van een zonnesteek.

Relatiestatus

Nu een week later, deelt ze via haar Instagram haar relatiestatus. Door middel van een ‘grappig’ plaatje laat ze weten te ‘wachten op een wonder’. Hiermee bevestigt ze dat de relatie met Stephen er alweer op zit. We zijn ervan overtuigd dat Nicol geen relatiepersoon is. Ze is gewoon gek op de aandacht die erbij komt kijken.

Beeld: Instagram @kremersnicol