BN'ers

Zoveel verdient Nicol Kremers nu met het verkopen van pikante content

nicol kremers verdienen pikante content

Nicol Kremers is keihard aan het timmeren aan haar carrière op verschillende pikante platformen. Ze is hard aan het werk en daar vangt ze elke maand een leuk zakcentje voor!

De start van de carrière van Nicol

Een aantal maanden geleden kondigde Nicol Kremers aan te beginnen met het plaatsen van pikante content. Al snel werd dit een gigantisch succes, want op de eerste dag had ze al 3000 abonnees die allemaal tien euro betaalden. Ze verdiende in één dag dus 30 duizend euro, maar als we Roddelpraat mogen geloven verdiende ze in de eerste week 100 duizend euro.

Verkopen van pikante content

Nicol is op verschillende platformen actief voor het verkopen van haar pikante content. Het was voor haar ook de juiste move om hiermee te beginnen. “Het ging als een lopend vuurtje natuurlijk. Ik ben natuurlijk bekend in Nederland en in België. Al mijn volgers waren er ook al op aan het wachten dat ik het ging doen”, vertelde ze destijds aan PowNed. 

Wat verdient Nicol Kremers nu met haar pikante carrière?

We deelden dus al dat Nicol in haar eerste week 3000 abonnees had op het ene platform. We kunnen er helaas voor nu niet achter komen hoeveel dat er nu zijn. Máár, Nicolleke zit ook nog op een ander platform, waarbij we wel kunnen zien hoeveel mensen een abonnement op haar hebben.

Hier heeft ze ongeveer 7100 abonnees, die nu met de actie die ze heeft vijf dollar betalen. Dit zou betekenen dat ze per maand iets meer dan 35 duizend dollar verdiend. Natuurlijk moet ze hier nog wat van afstaan, maar toch is het een flink bedrag. Normaal gesproken kost een abonnement op het platform van Nicol 20 dollar, dus dan zou ze 142 duizend euro per maand verdienen! Dan hebben we daarbij nog niet eens het geld opgeteld wat ze met haar andere platform verdiend.