BN'ers

Nicol Kremers wil locatie graag privé houden door fans

Gisteravond is Nicol Kremers weer live gegaan. Ze vertelt waar haar kinderen zijn en heeft het uitgebreid over haar nieuwe tijdelijke stek. Die ze graag een beetje privé wil houden, maar hoe lang duurt het voordat fans en volgers hier achter komen?

Nieuwe woning van Nicol Kremers

Onlangs schreven we over de nieuwe woning van Nicol Kremers. Vriendin Ankie heeft haar een slaapplaats geboden op een camping in Kaatsheuvel. – We all need a friend like Ankie in our life. – Ondanks dat dit niet even luxe is als Oostappen (zoals Nicol zelf zei…), is het niet mis! Er zit een uitgebreide keuken in en de slaapkamer is dikke prima

Instagram @reality_fbi

Instagram @reality_fbi

Instagram @reality_fbi

Instagram @reality_fbi

Nicol stelt privacy boven alles

Tijdens haar live gisteravond nam ze haar kijkers mee in haar tijdelijke optrekje. De kijkers vragen haar het hemd van het lijf, maar op de vraag “Waar zit je”, wil ze geen antwoord geven. “Ik ga jullie niet vertellen waar ik zit, anders komen jullie allemaal hier naartoe en daar heb ik geen zin in”, aldus Nicol.

Voor hoe lang ze in deze woning verblijft is niet zeker. Als het goed is, is ze ondertussen druk bezig met een baan vinden. Eerder probeerde ze het bij het café waar vriendin Ankie een hoge functie heeft, maar dat mocht niet baten. Hier is ze namelijk afgewezen.