BN'ers

Nicolette Kluijver geeft gigantische korting op haar miljoenen woning

Nicolette Kluijver geeft flinke korting op haar miljoenen boerderij. Ze wilde haar boerderij verkopen om definitief naar Bonaire te verhuizen. Ze was al aan het pendelen tussen de twee huizen, maar lijkt nu de keuze te hebben gemaakt. Haar miljoenen woning is alleen nog steeds niet verkocht, dus besluit ze er een gigantische korting op te geven.

Nicolette Kluijver 

Vele mensen zullen Nicolette Kluijver kunnen als presentatrice van het bekende programma Expeditie Robinson. Hier is ze alleen niet mee begonnen, ze had hiervoor al een hele carrière. Nicolette werd namelijk op haar 17de ontdekt door een modellenbureau waar ze de hele wereld mee rond reisde. Na vele andere presenteert rollen op zich te hebben genomen besloot Nicolette om in 2014 het programma Expeditie Robinson te presenteren, want ze tot op hede nog doet.

Woonboerderij van Nicolette 

Wat krijg je als je de woning van Nicolette koopt? Het is een vrijstaande boerderij van 335 vierkante meter. De woning beschikt over negen kamers, waaronder zes slaapkamer en drie badkamers. Het huis is verdeeld over vier woonlagen. In de woonkeuken is diverse inbouwapparatuur en een kookeiland aanwezig. Ook is er een wijnkelder en een grote tuin van maar liefst 392 vierkante meter groot. In de tuin is een grote authentieke hooischuur met kap aanwezig waar onder andere een jacuzzi staat.

Nicolette Kluijver geeft gigantische korting op haar miljoenen woning

Benieuwd hoe haar huis er verder nog uit ziet? Klik hier

Flinke korting 

Nicolette Kluijvert heeft de prijs van haar mooie stulpje in Ouderkerk aan de Amstel flink verlaagt in de prijs. Het bedrag is van 2.850.000 euro naar 2.750.000 euro gegaan oftewel een prijsverlaging van honderdduizend euro. Of dit genoeg is dat zal nog moeten blijken. Nicolette en haar man Joost kochten de boerderij in 2014 voor een bedrag van 1.360.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1.825.000 euro.