TV-nieuws

Deze BN’ers zitten in het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst

kandidaten boerderij van dorst

Raven van Dorst heeft al een indrukwekkende reeks bekende gasten verwelkomd op hun boerderij. Welke beroemdheden zullen dit keer-deel gaan nemen aan het nieuwe seizoen en meedraaien op de boerderij van Raven?

Boerderij van Dorst

Raven van Dorst heeft een te gekke droom: op het platteland wonen, zelf voedsel verbouwen en duurzamer leven. Om die droom te realiseren, nodigt Raven verschillende bekende Nederlanders uit op haar boerderij. Ze draaien mee in het boerenleven, werken op het land en krijgen de kans om Raven allerlei persoonlijke vragen te stellen. Het programma laat zien hoe het er echt aan toegaat op het platteland en biedt een kijkje in het leven van de gasten terwijl ze zich uitleven op de boerderij.

Open sfeer

Raven slaagt er seizoen na seizoen in om spraakmakende gasten naar hun boerderij te laten trekken. Het lijkt erop dat beroemdheden zich er meer op hun gemak voelen dan in andere programma’s. Eerdere gasten, zoals Waylon en Katja Schuurman voerden diepgaande gesprekken met Raven.

In het aankomende seizoen kunnen we niet alleen oude vertrouwde gezichten verwachten, maar ook enkele relatief nieuwe bekendheden. Een van hen is Petri, bekend van het programma B&B Vol Liefde. Opmerkelijk is dat ze samen met Robert ten Brink op de boerderij zal logeren, wat wellicht een interessante dynamiek zal opleveren. Wie weet kan Dr. Love, zoals Robert ten Brink vaak genoemd wordt, haar in dit programma helpen bij het vinden van een nieuwe levenspartner. De openhartige sfeer op de boerderij is vaak bevorderlijk voor diepgaande gesprekken en nieuwe ontmoetingen.

Deze gasten zullen we zien op de boerderij

Naast Petri en Robert ten Brink zullen in het komende seizoen van het programma ook andere interessante gasten deelnemen. De lijst bevat namen zoals Roxeanne Hazes, Arie Boomsma, Numidia, Nikkie de Jager, Midas Dekkers en Richard Groenendijk. Het belooft een gevarieerd en boeiend gezelschap te worden dat de boerderij van Raven van Dorst zal bezoeken en gaan deelnemen aan de openhartige gesprekken en activiteiten die daar plaatsvinden. De mix van persoonlijkheden en ervaringen zal ongetwijfeld voor boeiende televisie zorgen.

Beeld: BNNVARA