Entertainment

Nieuwe stap voor Jake Paul en Jutta Leerdam?: ‘260 dagen’

Jutta en Jake 260 dagen

Waar er afgelopen weekend nog geruchten gingen dat Jake Paul en Jutta Leerdam alweer uit elkaar zouden zijn, lijkt het er nu op dat de twee iets grootst in petto hebben. Jake deelt op Instagram een filmpje waarin hij laat zien dat hij '260 dagen' in het zand heeft geschreven. Waar doelt hij op?

Relatie Jutta en Jake

In april dit jaar maakten Jutta Leerdam en Jake Paul bekend dat ze een relatie hebben. In het begin probeerden ze de liefde voor elkaar geheim te houden, maar al snel ontdekte de paparazzi hun romantische band. Jake is nog woonachtig in Amerika en beoefend, net als Jutta, topsport. Hierdoor krijgen de twee niet vaak de gelegenheid om elkaar persoonlijk te zien.

Ondanks dat Jutta en Jake zielsgelukkig zijn met elkaar, wordt de schaatsster gezegd dat zij op moet passen voor haar carrière en deze niet moet vergooien voor de liefde.  Ze is momenteel hard aan het trainen voor de grote wedstrijden die in de winter plaats zullen gaan vinden. “Dan hoor je niet geregeld naar Amerika te vliegen om bij Jake Paul te zijn”, vertelt sportmarketeer Chris Woerts in Story“Daar heeft ze misschien wel gesport, maar wel haar focus verloren. Er is daar te veel afleiding.”

Afgelopen week leek het even alsof de liefde tussen het stel over was. Waar de twee elkaar normaalgesproken overspoelen met hartjes en lieve berichtjes op Instagram, is het volgers opgevallen dat het plots een stuk stiller is. “Wat is er aan de hand met Jutta en Jake?”, vraagt een volger aan RealityFBI. “Kijk maar eens naar hun laatste posts. De laatste week reageren ze niet op elkaar.” Voor zover bekend is, is het stel nog bij elkaar.

‘260 dagen’

Op Instagram plaatst Jake een mysterieuze tekst. “260 dagen”, schrijft hij afgelopen zondag in het zand. Waar Jake op doelt is niet bekend, maar er komt blijkbaar iets groots aan. Ondanks dat hij en Jutta pas een half jaar samen zijn, kondigde Jake vorige maand, toen hij in Heerenveen bij een schaatswedstrijd van Jutta was, aan dat hij dolgraag met haar wil trouwen.  Staat dat over 260 dagen te wachten?

Fans van het koppel gaan zelfs een stapje verder. Onder eerdere berichten van Jutta en Jake praten zij niet alleen over trouwen, maar hebben ze het ook al over kinderen. “Wanneer komt er een baby?”, schreef een volger.

Beeld: Instagram @juttaleerdam