Advocaat verkrachter Maxime Meiland wil haar onder ede horen: 'Waarheid dichtbij'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 07 juni 2024 om 11:06
maxime
De vermeende verkrachting van Maxime Meiland is een veelbesproken onderwerp geweest de afgelopen tijd. Waar het onderzoek is afgerond, is de juridische strijd nog lang niet afgelopen als het aan de advocaat van de vermeende verkrachter ligt.

Maxime Meiland verkrachting

Maxime Meiland schreef in haar boek over de vermeende verkrachting die dertien jaar geleden plaats had gevonden. Ondanks dat ze de vermeende verkrachter niet bij naam noemt in haar boek, is het in haar omgeving heel erg duidelijk om wie dit precies gaat. Hier heeft hij veel hinder van ondervonden, omdat hij in zijn omgeving natuurlijk wordt gezien als een verkrachter. Daarom besloot hij een rechtszaak tegen haar aan te spannen wegens smaad en laster.
Maxime besloot dan ook maar aangifte te doen – na dertien jaar – van verkrachting. Er is onderzoek gedaan naar het incident, maar er bleek onvoldoende bewijs te zijn om aan te tonen dat de verkrachting plaats had gevonden. De zaak leek afgedaan, maar Maxime liet wel aan haar volgers weten dat het incident wél plaats heeft gevonden, ondanks dat het nu niet te bewijzen is.

Advocaat verkrachter Maxime Meiland wil haar onder ede horen: 'Waarheid dichtbij'

Maxime wil het hele verhaal waarschijnlijk achter zich laten en hoopt dat de vermeende verkrachter hetzelfde zou doen, maar die heeft een hele fanatieke advocaat in de arm genomen die het er niet bij laat zitten. Peter Schouten, de advocaat van de vermeende verkrachter, wil Maxime namelijk weer in de rechtbank zien. Er zijn ook getuigen die er die avond bij waren en hij wil ze allemaal onder ede horen om de onderste steen boven te krijgen.
Op 25 juli zullen ze in de rechtbank moeten verschijnen, om te kijken of de rechter dit verzoek zal accepteren. Mocht dit zo zijn, dan zullen Maxime en de getuigen onder ede gehoord worden. Dan mag ze haar hele verhaal nog een keer doen én wat de getuigen precies gezien hebben die beruchte avond.

VERKLARING MOEDER VAN DE JONGEN DIE DOOR MAXIME MEILAND WORDT BESCHULDIGD De ouders van Maxime Meiland hebben onlangs bij RTL Boulevard een interview gegeven. Justitie meldde kort daarvoor dat er GEEN steunbewijs is voor de beschuldiging dat hun dochter 13 jaar geleden door een…

35
Reply