Advocaten van Marco Borsato over aantijgingen: `Het zijn geen feiten`

Entertainment
door Sophiemaandag, 31 oktober 2022 om 11:58
marco borsato advocaten
De advocaten van Marco Borsato , Carry Knoop en Geert-Jan Knoops waren zondagavond te gast bij 'College Tour'. Het ging tijdens de aflevering onder andere ook over de aantijgingen tegen Marco Borsato die zijn gedaan in de aflevering van 'BOOS'. Volgens de advocaten zijn deze aantijgingen 'geen feiten'.
De aantijgingen tegen Marco Borsato
In de aflevering van BOOS over The Voice of Holland ging het ook voornamelijk over de aantijgingen tegen Marco Borsato. Hij zou tijdens zijn functie als coach bij zowel The Voice of Holland als The Voice Kids verschillende kandidates en medewerkers hebben betast, dit werd in de aflevering van BOOS gezegd. Er hadden zich zes vrouwen, waarvan er drie minderjarige waren, gemeld bij de redactie van BOOS.
Naar aanleiding van de aantijgingen tegen Marco Borsato, maar ook Ali B en Jeroen Rietbergen , werd het programma van de buis gehaald.
John de Mol gaf 'te veel' een eigen oordeel
Beide advocaten hadden wel wat te vertellen over de aantijgingen tegen hun client. "Het zijn geen feiten", zei Geert-Jan Knoops. "Het zijn op dit moment informaties die niet zijn geverifieerd door een onafhankelijke instantie." Carry Knoops zei het volgende: "Je moet eerst zorgen dat je de feiten kent. Het kan waar zijn, maar het hoeft niet."
Ook vinden ze de rol van de grote baas en zeer media-getrainde John de Mol niet goed in de aflevering van BOOS. Volgens hen gaf hij te veel een 'eigen doordeel' over de aantijgingen.
De advocaten vinden ook dat niemand 'voor eigen rechter moet gaan spelen'. Het kan waar zijn, maar dat hoeft niet.