Ali B pakt zijn koffers en vlucht uit Nederland: 'Gespot op luchthaven'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 23 juli 2024 om 9:49
ali b gespot met twee meiden in een hotel als dat maar goed gaat
Ali B, ooit de stoere bink tijdens zijn rechtszaken, waarbij hij vol bravoure alle media toeliet en zich luidkeels liet horen, blijkt nu toch wat minder stoer dan gedacht. In plaats van zijn mannetje te staan, heeft hij Nederland in alle stilte verlaten.

Ali B rechtszaak

Ali B was niet bepaald ingetogen tijdens zijn rechtszaken. Na twee jaar van radiostilte besloot hij dat iedereen mocht horen wat er in de rechtbank gebeurde. Naast de schokkende verhalen die aan het licht kwamen, zagen we vooral een bijzonder onbeleefde en kinderachtige Ali B, die zijn eigen belangen vooropstelde. Zijn luidruchtige optreden heeft hem echter weinig goeds gebracht. Na drie lange dagen van rechtszittingen, toen de uitspraak naderde, vond Ali het blijkbaar te spannend worden en besloot hij om niet persoonlijk aanwezig te zijn. Een slimme zet om de pers te ontwijken, nietwaar?

Ali B vlucht uit Nederland

Blijkbaar voelt Nederland niet langer als thuis voor Ali B, want hij is stilletjes naar het buitenland vertrokken. En nee, niet vanaf Schiphol, dat zou natuurlijk te veel aandacht trekken. Nee, hij werd gespot op de bescheiden Duitse luchthaven Weeze. Meerdere bronnen bevestigen zijn aanwezigheid daar, en verrassend genoeg was hij niet alleen.
Breghje Kommers, wellicht de meest loyale vrouw van Nederland, was ook van de partij. Dat zij nog steeds zijn management doet, is bekend, maar dit lijkt meer op een persoonlijke escapade dan op een zakelijke trip. Misschien heeft ze hem al die jaren van bedrog vergeven, met het excuus dat ze het 'voor de kinderen' doet. Hoe nobel ook, maar dat excuus lijkt inmiddels behoorlijk sleets te zijn.