Alles wat je moet weten over Stephanie Klaver

Entertainment
door Indy
zaterdag, 21 oktober 2023 om 17:38
realitylogo
Stephanie Klaver is de nieuwe vriendin van zanger Rob Kemps. Het afgelopen jaar is Stephanie veel in opspraak geweest vanwege de relatie, maar wie is zij nou eigenlijk?

Wie is Stephanie Klaver?

De nieuwe vriendin van Rob Kemps ken je misschien al wel als de grote zus van de bekende actrices Kimberly en Melody Klaver. Zelf gaar Stephanie door het leven als danseres. Rob is op dit moment 38 jaar oud, maar het is niet bekend hou oud Stephanie is. Wat wél bekend is, is dat zij de oudere zus is van Kimberly (38 jaar) en Melody (33 jaar).
De leeftijd van Stephanie mag dan een geheim zijn, maar op haar website deelt ze wel andere feitjes over zichzelf. Zo heeft ze blond haar, groene ogen en is ze 1.71 meter lang.

Stephanie Klaver en Rob Kemps

In april dit jaar plaatste Rob Kemps een foto op Instagram met het nieuws dat hij en zijn vrouw Miriam Swinkels uit elkaar zijn . “ Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten, willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn.”
De twee, die toen net ouders waren geworden van hun tweede kindje, gaven toen aan van elkaar te blijven houden, maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. “We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven” , voegt Rob er zelfs aan toe.
Voordat de relatie stukliep, gingen er al geruchten dat Rob vreemd zou gaan en een affaire zou hebben met een andere vrouw. En niet zomaar een. Het zou gaan om Stephanie Klaver, een van zijn achtergronddanseressen. Een maand later werd bekend gemaakt
dat het inderdaad gaat om Stephanie en dat Rob verliefd is op haar. Ook Stephanie heeft een punt achter haar relatie gezet om het avontuur met Rob aan te gaan. Het nieuwe liefdeskoppel beiden niks aan te trekken van het het feit dat ze zijn vreemdgegaan en delen hun liefde volop op sociale media.

Carrière van Stephanie Klaver

Stephanie heeft een aardige carrière op haar naam staan. Ze gaat door het leven als professioneel danseres en heeft onder andere gedanst bij The Voice of Holland , Toppers in Concert en natuurlijk als achtergrondzangeres bij Rob Kemps.
Daarnaast doet Stephanie ook modellenwerk. Ze staat regelmatig voor de camera en ze loopt modeshows. Kortom: een hardwerkende dame.