Amy Rose en Saul uit Winter Vol Liefde vieren hun jubileum: 'Voor altijd te gaan'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 02 april 2024 om 13:52
realitynl 115
Amy Rose de Bruijn en Saul zijn bekend vanwege hun deelname aan een Winter Vol Liefde. Zo hebben ze de liefde in elkaar gevonden en zijn ze zelfs in verwachting van hun eerste kindje! Na dat leuke nieuws hebben ze nog ander nieuws om aan te kondigen!

Amy Rose Saul Winter Vol Liefde

Amy Rose was destijds de eerste logé bij Saul in Winter Vol Liefde en is daarvoor helemaal naar Zwitserland afgereisd. Er kwamen nog andere vrouwen over de vloer om het avontuur met Saul aan te gaan, maar vanaf het begin was het duidelijk voor Saul: Amy is het. Dit is zo gebleven, ook toen de ex van Saul een week over de vloer kwam om het 'te proberen'. Hier was de interesse en liefde van Amy gelukkig voor bestemd!

Jubileum

Inmiddels is dit iets langer dan een jaar geleden en kondigen het stel deze week aan dat ze een jaar samen zijn! Zo deelt Amy Rose op haar Instagram meerdere foto's van de twee en schrijft daarbij: "Eén jaar jij & ik", begint ze onder haar foto. Daarna somt ze op wat de twee in een jaar tijd hebben meegemaakt. "Eén jaar onvoorwaardelijke liefde naar elkaar toe, één jaar vol herinneringen, één jaar en nog voor altijd te gaan." Tot slot betrekt ze Saul namens zichzelf en haar ongeboren baby. "Dankjewel, mijn lieve Saul en liefste papa to be. We houden van jou!" Hoe lief is dat!

In verwachting

Amy Rose en Saul deelde onlangs het geweldige nieuws dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje! Zo gingen er eerder al geruchten rond dat Amy Rose zwanger zou zijn, omdat ze accounts ging volgen op Instagram wat babygerelateerd was. Uiteindelijk heeft ze het feestelijke nieuws bekend gemaakt met een foto van haar buik op Instagram! Ze hebben veel lieve reacties mogen ontvangen van veel volgers.