Amy Rose en Saul uit Winter Vol Liefde zijn in verwachting!

Entertainment
door Lois
vrijdag, 15 maart 2024 om 9:08
amy rose saul zwanger
Amy Rose de Bruijn van het populaire programma 'Winter Vol Liefde' heeft haar fans verrast met geweldig nieuws! Amy Rose en Saul zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Winter Vol Liefde

Amy Rose was de allereerste logee bij Saul in Winter Vol Liefde, en haar reis naar Zwitserland ontketende meteen een vurige connectie tussen deze twee geliefden. Er bezochten nog meer vrouwen de Zwiterse Alpen, maar toch wist Amy Rose het hart van Saul voor zich te winnen. En dat terwijl zijn ex-vriendin, met wie hij eerder jarenlang een relatie had, ook een week lang over de vloer was. Dit gooide uiteindelijk geen roet in het eten en de spark tussen Amy en Saul bleef aanwezig.
Niet lang nadat Amy Rose onze schermen betoverde, begonnen geruchten te circuleren dat Saul en zij al een volgende stap in hun relatie hadden gezet. Op verschillende sociale mediakanalen verschenen foto’s van Amy Rose met een ring om haar vinger, en oplettende fans merkten zelfs op dat ze babygerelateerde accounts begon te volgen. Dit zorgde voor de volgende roddel: Amy Rose is zwanger! Maar wat was hiervan eigenlijk waar?

Amy Rose zwanger

Eerder reageerde Amy Rose de Bruijn op de roddels: “Het zou heel mooi zijn als we ooit in de toekomst een kindje krijgen, als ons dat gegund is. Dan zou onze droom helemaal compleet zijn.”
Na alle roddels is het nieuws nu officieel bevestigd: Amy Rose is zwanger! Ze deelde het nieuws op Instagram met een prachtige foto van Amy Rose de Bruijn waarin ze aankondigde dat "Baby Coltof onderweg is, ons grootste avontuur tot nu toe ❤️".