André Hazes zegt optredens af: 'Uit voorzorg'

Entertainment
door Lois
donderdag, 14 maart 2024 om 10:49
andre hazes
Vrijdagavond was het weer zover: de twaalfde editie van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Maar het tweede weekend van 'Holland Zingt Hazes' is in gevaar gekomen door de stemproblemen van André Hazes. Hij heeft namelijk ook de uitzending bij 'Sophie & Jeroen' afgezegd. 

Stemproblemen

De manager van André Hazes laat weten dat hij met stemproblemen uit ‘Holland Zingt Hazes’ en het Alzheimerconcert is gekomen. Het lijkt besmettelijk, want meerdere artiesten hebben klachten gekregen. Uit voorzorg doet André het rustig aan om te voorkomen dat het tweede weekend van ‘Holland Zingt Hazes’ in gevaar komt. Het optreden bij 'Sophie & Jeroen' wordt volgende week of die week erop ingehaald.
Vele vragen zich af of Hazes' stemproblemen slechts een smoes zijn om niet bij Holland Zingt Hazes op te hoeven treden. Eerder werd namelijk bekend dat er voortdurend een beveiliger aan zijn zijde stond bij Holland Zingt Hazes, zelfs tijdens bezoekjes aan het toilet.

'Gekaapt'

André Hazes zijn gecompliceerde relatie met zijn moeder is geen geheim. Hij heeft herhaaldelijk sneren uitgedeeld aan Rachel Hazes, zoals recentelijk in een reclame waarin zijn zus Roxeanne Hazes te zien is en in een drogisterij. Het nummer 'Ik heb de zomer in m'n bol' zorgde voor verdere opschudding, waarbij André zijn originele idee voor een samenwerking met Kriss Kross Amsterdam en Tino Martin zou zijn 'gekaapt' en gewijzigd door zijn moeder.

Bang

Het feit dat de beveiliger zelfs met André Hazes meegaat naar het toilet, doet vragen over zijn relatie met zijn moeder. Misschien is hij toch bang voor moeder Rachel, aangezien ze elkaar niet meer spreken.
Of het tweede weekend van Holland Zingt Hazes wordt geannuleerd is niet bekend. André neemt echter wel rust uit voorzorg. En de angst voor moeder Rachel? Dat zou best kunnen.