André Hazes en Roxeanne Hazes gaan de strijd aan tegen moeder Rachel Hazes

Entertainment
door Eva
woensdag, 25 september 2024 om 14:35
rachel hazes
Hoewel André Hazes jr. en zijn zus Roxeanne Hazes een langere tijd niet meer oog en oog konden staan, hebben ze nu toch de handen in een gelegd om hun moeder Rachel Hazes te onterven van de Hazes naam.
André Hazes en Roxeanne Hazes hebben de strijdbijl begraven en stonden onlangs weer voor het eerst samen op het podium bij DNA Singers. Samen hebben ze ook besloten om het juridische gevecht aan te gaan tegen hun moeder Rachel Hazes.

Geen erfgenaam

Voor de dood van André Hazes in 2004 zouden hij en Rachel al in een scheiding liggen. Volgens het testament van André Hazes is Rachel geen erfgenaam. Kreeg Rachel de rechten over de naam Hazes, aangezien haar kinderen, Andre jr. en Roxanne nog minder jarig waren.
Haar kinderen willen nu dat zij afstand neemt van de Hazes naam. 'André heeft altijd aangegeven dat er voor hem maar één ding belangrijk is: ‘dat er goed wordt omgegaan met de naam Hazes’, iets wat hij nu samen met zijn zus in handen wil krijgen.'
Toch wil Rachel zich erfgename van André Hazes senior mag blijven noemen, terwijl ze dat officieel niet is. Rachel wil met de naam zakelijke overeenkomsten blijven aangaan om de rechten van André Hazes te exploiteren.

Familie Hazes

De relatie tussen moeder Rachel en haar kinderen is erg verslechterd over de afgelopen jaren. Hoewel Roxanne wel graag een goede band met haar moeder had gewild, vindt ze dat het niet realistisch is. 'Ik denk niet dat die band ooit nog goed gaat komen. Daar is gewoon te veel voor gebeurd en toen ik zelf moeder werd, heb ik er heel duidelijk voor gekozen om dat niet meer te laten gebeuren.'
Ook de relatie tussen Rachel en haar zoon André Hazes jr. is niet bestaand. Rachel had haar zoon zelfs voor een korte tijd onterft.