André Hazes deelt emotioneel bericht: 'Jij en ik'

André Hazes deelt emotioneel bericht: 'Jij en ik'

door Denise

Last Laatst geüpdatet

André Hazes deelt een emotioneel bericht op Instagram. Hij viert dat zijn neef én allerbeste vriend Djarno Hofland 30 jaar is geworden.

Djarno Hofland 30 jaar

André staat stil op deze vrolijke dag en zet jarige Djarno Hofland in het zonnetje. Op Instagram schrijft hij bij de meerdere foto's die hij heeft geplaatst: "Gefeliciteerd allerliefste! Wij zijn al 29 jaar beste vrienden. We zijn al 7 jaar de grappigste, voor sommige niet bij te houden, trouwste en fijnste collega's. En je bent vandaag alweer 30 jaar geworden. Jij en ik broertje."

Het turbulente leven van André Hazes

De zanger zegt dat hij al anderhalf jaar niet in contact geweest met verboden middelen. Hazes kampte in 2021 met een burn-out. Hierna werd bekend dat dit niet alleen een burn-out was, maar dat hij ook een verslaving had aan de verboden middelen. Het viel zijn neef Djarno ook zwaar. Toen de zanger aanschoof aan de tafel bij Jinek en zei: "Die heb ik het wel heel moeilijk gemaakt. En wat heel pijnlijk is geweest: ik heb mensen laten denken dat ze gek zijn. "

André kreeg een documentaire over zijn leven. Twee jaar lang werd hij gefilmd door een camera ploeg. De documentaire die afgelopen herfst te zien was ging over de relatie die hij had met de verboden middelen, dit zorgde voor veel problemen. André sprak in de documentaire ook over het overlijden van zijn vader. Deze gebeurtenis had ook effect op de relatie die hij had met moeder Hazes en zus Roxeanne.

Dat de zanger niet meer in contact komt met verboden middelen bewijst het Holland Zingt Hazes-concert in de Ziggo Dome. Tegen Shownieuws vertelde hij: "De aanloop hier naartoe vond ik extra spannend. Er waren genoeg momenten waar ik eigenlijk normaal gesproken een biertje zou pakken." Voorheen maakte hij zich druk voordat hij op moest treden, maar nu was hij rustig. "Dus ik vind het eigenlijk zonde van mijn afgelopen jaren geweest dat ik het op die manier heb gedaan. Ik heb er nu ook echt van genoten, voor het eerst misschien wel in mijn leven. Ja, dat is heel fijn."

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk